Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR ozivljavanje
aragonY:
kakve veze ima jel 50cc ili 300cc, valjda se gleda brzina koju će postizati. S obzirom na ovaj cilindar, neće biti potrebno balansiranje ;D
SF2 Freak:
Osobno sam si montirao gume na svoj avion. Nisam balansirao i nista ne trese , ravno ide ko strijela :headbang: . 50cc serijalu ne treba balansirati.
CoK:
--- Citat: Poggiali - 22 Veljača, 2018, 00:00:30 ---a ne znam, meni je na prvom runneru treslo malo na 80, pa se smanjilo kad bi preso preko
--- Kraj citata ---
to je runner :laughing7:
--- Citat: aragonY - 22 Veljača, 2018, 00:13:47 ---kakve veze ima jel 50cc ili 300cc, valjda se gleda brzina koju će postizati. S obzirom na ovaj cilindar, neće biti potrebno balansiranje ;D
--- Kraj citata ---
na 50ccm puno vise je bitnije da guma nije defotmirana nego da je balansirana upravo zato jer ne postize velike brzine. 50ccm na 80km/h se sav trese. Smiriti volan mogu i utezi volana ali ne ukrasni eloksirani aluminijski nego zeljezni, to bi svakome preporucio jer sa utezima dobis "efekt" amortizera volana
ERVIN:
Jucer bilo prvo paljenje.. upalio u 2.pokusaju :drunken_smilie: danas stigli dijelovi iz njemacke.. bcd undertail, bgm kurbla, ngk svjecica i led svjetla sa zmigavcima.. :icon_thumright:
zamjenio rucice..
di.ky.73:
lijepo lijepo :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju