Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR ozivljavanje

<< < (13/17) > >>

aragonY:
kakve veze ima jel 50cc ili 300cc, valjda se gleda brzina koju će postizati. S obzirom na ovaj cilindar, neće biti potrebno balansiranje  ;D

SF2 Freak:
Osobno sam si montirao gume na svoj avion. Nisam balansirao i nista ne trese , ravno ide ko strijela  :headbang: . 50cc serijalu ne treba balansirati.

CoK:

--- Citat: Poggiali - 22 Veljača, 2018, 00:00:30 ---a ne znam, meni je na prvom runneru treslo malo na 80, pa se smanjilo kad bi preso preko

--- Kraj citata ---
to je runner  :laughing7:

--- Citat: aragonY - 22 Veljača, 2018, 00:13:47 ---kakve veze ima jel 50cc ili 300cc, valjda se gleda brzina koju će postizati. S obzirom na ovaj cilindar, neće biti potrebno balansiranje  ;D

--- Kraj citata ---
na 50ccm puno vise je bitnije da guma nije defotmirana nego da je balansirana upravo zato jer ne postize velike brzine. 50ccm na 80km/h se sav trese. Smiriti volan mogu i utezi volana ali ne ukrasni eloksirani aluminijski nego zeljezni, to bi svakome preporucio jer sa utezima dobis "efekt" amortizera volana

ERVIN:
Jucer bilo prvo paljenje.. upalio u 2.pokusaju  :drunken_smilie:  danas stigli dijelovi iz njemacke.. bcd undertail, bgm kurbla, ngk svjecica i led svjetla sa zmigavcima..  :icon_thumright:

zamjenio rucice..

di.ky.73:
lijepo lijepo  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju