Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR ozivljavanje
ERVIN:
cincani serafi dolaze u blokove unitra, tako da se nece nista vidjet nigdje,na deklu za kurblanje dolazi obicni inox serafi.. plastike cu ofarbat crno metalic.
Poggiali:
--- Citat: ERVIN - 11 Veljača, 2018, 06:33:13 ---hvala,znaci stara lagera izbijem van,ubacim mova i to je to? :toothy9:p
--- Kraj citata ---
Ne znam, ak nemas izvlakac, koji je najbolja solucija, onda ti je fus moetoda napravit ovakav sam :D
Treba ti sipka i tipla metalna koja se siri kad ju srafis... ne zaboravi dobro zgrijat fenom felgu di je lager, sa vanjske strane
ERVIN:
nisam imao izvlakac, ali sam sredil za pola sata, zagrijao sam sa fenom i izvukao lagere 1 2 3 ;D
ERVIN:
Evo dans dosli dijelovi iz njemacke.. radilica,lagerigi,semerinzi,neke styling gluposti :laughing7:
8)
Ubaceni lageri
sklopljen motor
Prvi put sam sastavljao ovako nesto,pa me zanima dali je normalno kad sam stavio semeringe unutra da se radilica malo tezko okrece? Kad nije bilo semeringa bilo je ok,a sad ide malo sporije..to ce se razradit jel tako? I opet se narucio novi paket iz njemacke.. sport 70 LC, dellorto phbg 19,sportski filter.. :laughing7:
CoK:
Mnogo lijepo :icon_thumright: normalno je da ide teze os semeringa, ako nisi drugi puta malo masti ma semering. Sad kad si vec sklapao, znas li mozda dimenzije lezaja radilice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju