Ostalo > Razne offtopic teme :)

Nije ovaj ni lud

<< < (2/13) > >>

3alfa3:
Kad ti oduzme prednost i napravi stetu, ili nekaj gore od toga, slozit ces se s njim da ti nema od kud platit stetu, a tuzit ga nemas kome i pristat ces na to.

Samo primjer, a pada mi na pamet jos barem njih 50 koji nemaju veze sa prometom nego sa zivotom opcenito ;D

kos7:
cekaj ovaj mrale se odreko drzave, a onda bi iso prijavit nekoga na poreznu upravu te drzave koje se odreko haha pa prema tome na poreznoj ga moze ekipa onda ladno odjebat :toothy9:

ima kretana svaka ima cast, a i uspoređivat mjurica i digitaliju sa hr je fakat besmisleno

Tomi_ZG:
Ima tu puno prednosti,al to ne znači da lik smije radit sranja,jer za njih je dužan i dalje odgovarat,samo bit će cirkus kad rulja nahrli masovno na ovo,a mogla bi,i neka,treba sjebat ovaj kiflistan

JogFromYamaha:
nije lud nego glup

niko tebi ne nalaze da moras imati tablicu koju ti tehnicki da
ali
veliki ali, moras imati osigurano vozilo i tehnicki ispravno vozilo, a ispravno je dok imas valjani dokument od stanice za tehnicki pregled u slucaju da nemas vozilo je zakonski neispravno

sve je zgodno dok ne zavrsis u prometnoj a onda tek sex pocinje

Tomi_ZG:
Evo Alfa  ;D

--- Citat: ---Što ako se u prometu dogodi - prometna nezgoda?

Ako ja nekoga oštetim, ja se obavezujem i spreman sam čovjeku namiriti nastalu štetu. Inače, po važećem zakonu njemu svu štetu nadoknađuje Hrvatski zavod za osiguranje
--- Kraj citata ---

A ovo kaj mu prijete zatvorom,mogu ga povuć za k,jer je pod nadležnosti arbitražnog suda,velim vani jako puno ljudi ovo koristi,ovo je neka vrsta "rupe u zakonu"

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/4-kantuna/clanak/id/498297/potpisao-je-objavu-zakoni-se-na-njega-vise-ne-odnose-no-sada-mu-prijete-zatvorom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju