Ostalo > Razne offtopic teme :)

Nije ovaj ni lud

<< < (9/13) > >>

Tomi_ZG:
Nema žive duše

ajlavsrku:
Prosle god mi je doslo da moran na vanredni ljecnicki zbog kazne s alkoholom,napravia ljecnicki 650 kn platia jer je kao vanredni skuplji,dosa u policiju sa njim po vozacku,zena mi na salteru kaze da uopce nisan triba radit ljecnicki i vadit NOVU vozacku kako mi je doslo doma napismeno,vozacka je bila u mene al kao oduzeta da bi mi rekla da uopce nema zavedeno da mi je oduzeta na 6 mjeseci kako pise i da me je provjerilo u tih 6 mjeseci a isto sam vozia svaki dan vidili vi da je imam iako me zaustavilo par puta i dam dokumente i samo bi mi ih vratilo bez provjere,regan osiguran vozacka runner tvornica sve 5 kao,znaci za ku*** bacia pare kao,pita zenu mogu li se zalit kome il nesto kaze bolje nemoj nego prigori jer dobit neces,stvarno bila ljubazna zena moram rec,ala eto moj glupi slucaj npr...

3alfa3:

--- Citat: Corector - 09 Veljača, 2018, 15:05:11 ---
--- Citat: ---otišo u heinzlovu i tam se križaju(olfo)

--- Kraj citata ---

Jel ima sad guzve u jebenom stakleniku? Sreca pa nikad vise  posla s kupoprodajnim jer sam otvorio vlastitu instituciju.

--- Kraj citata ---

Od 1.1.2018. ti ne treba mup za kupnju/prodaju vozila, sve obavis u STP. Cak ti ne treba ni ovjera javnog biljeznika na ugovoru

TomoRI:
@Alfa To sam se začudio, ja sam još u 10 mjesecu kad sam kupio auto obavio sve na tehničkom ali uz ovjereni kupoprodajni ugovor. Sad sam prošli tjedan prodao auto i javlja mi se kupac da više ovjereni kupoprodajni ugovor nije potreban. Kako onda ide sada? Isto kao i prije radiš kupoprodajni samo ga ne ovjeravaš?

3alfa3:

--- Citat: TomoRI - 09 Veljača, 2018, 18:01:02 ---@Alfa To sam se začudio, ja sam još u 10 mjesecu kad sam kupio auto obavio sve na tehničkom ali uz ovjereni kupoprodajni ugovor. Sad sam prošli tjedan prodao auto i javlja mi se kupac da više ovjereni kupoprodajni ugovor nije potreban. Kako onda ide sada? Isto kao i prije radiš kupoprodajni samo ga ne ovjeravaš?

--- Kraj citata ---

Da, nazalost (mogucnost muljaze, kradje itd).
Prakticki dodjes sam, bez vlasnika, sa vozilom, prometnom dozvolom i ugovorom koji nije ovjeren i sam sve obavis u STP.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju