Općenito > Maxiskuteri
Piaggio Medley 125/150
SF2 Freak:
I told you :icon_thumright:
Corector:
Sta bi? :toothy3:
Ovi novi talijani su zajebani, neces mene vidjeti na talijanu dalje od purejeta iz 2003. god, jer su kasnije i njima neke stvari dali odradjivati daleko na Istok i to je katastrofa. Kvalitetnu plastiku zamjenili s nekom krtom koja nije ni precizno odlivena, gumice se same povecaju, dijelovi van tolerancije, jeftinije legure koje prave probleme...
TopPerfomance4:
Najgore mi je kad na nrgu pogledam prednje kočnice koje izgledaju kao od baotiana fuj taljani cigići si si senior zguzate
dino73n:
Ali treba razumjeti covjeka.
Kad onako na papiru uporedis te sve potencijalne odabire medley ubjedljivo navise nudi. Bas sam gledao neki britanski test medley vs honda psx cini mi se da se tako zove. Medley pobjedio u svim aspektima osim u brzini stop start sistema.
Jedino jos niko nije uradio hard test izdržljivosti. Recimo 20-30k km za sezonu sa par vozaca da se mjenjaju pa da se vidi sta ce sve da crkne za vrijeme te torture.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
dacerovs:
Meni bi presudno bilo kako koja masina ide. Mislim na ubrzanje/meduubrzanja i top speed.
Taj midli ide ko 50cc sa pravim spuhom i multivarom, a npr. Nmax 125?? ide kao drevo70cc i jaci auspuh bez duze getribe al na krajnjoj ide bolje.
Honda PCX i SH 150 ide skoro ko Drevo 70 sa bacvicom ali u krajnjoj katastrofa.
Ja sa svojim rajnerom sasijem novi pcx 150 s time da smo dvojca na rajneru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju