Općenito > Maxiskuteri

Piaggio Medley 125/150

<< < (2/13) > >>

monetri:

--- Citat: Corector - 08 Svibanj, 2018, 19:53:09 ---To je skuter za zene.

Eno, puna ih Italija na takvima. Ja seosjexam kao pickoca na tome

--- Kraj citata ---
Pa dobro, istina, ne izgleda bas nesto macho :) Vise ga gledam ispod tog oklopa i to sta nudi.
:)

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

zvonkec92:
A meni je ruzan samo jer vuce na beverlya koji mi je jedan od najruznijih skutera. A jesi razmisljao o necemu na brzine ili bas mora bit skuter? Ako vec imas A kat kaj ne gledas 250cc

monetri:
Bump*

Danas ga isao pogledat uzivo, sjest.... Uopce nije tezak, cini se okretan, malo visi sic, cini se izvrsna zavrsna obrada....
Idalje slusam iskustva od onih koji ga imaju, problemi, pohvale, kritike.... Kaze prodavac, priznao je da je bilo u jednoj seriji problem s ramom, ali da to vec dugo nije aktualno. Pouzdanost motora? Suhy? :)

Tomi_ZG:
Ja bi na tvom mjestu to zaobišao,pogotovo jer nije klasična piaggio mašina,nek nakon isteka garancije rikne taj start stop sustav možeš plakat,onda vodena pumpa je u glavi motora kaj prvi put u životu vidim,čini mi se da se pokreće preko bregaste,nek me Suhi ispravi ak nije točno,al velim meni se taj koncept mašine osobno ne sviđa

monetri:
Navodno da su puno ulagali truda u taj iGet agregat, puno inovacija i testiranja, ne znam. Start stop mi je nebitan. Ocekujem u prvom redu pouzdanost. Zanima me ako ga neko ima vec neko vrijeme, a ne tipa ako nesto rikne, pa svakom moze riknut :)
Bar dobro stoje s dijelovima xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju