Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

SCOOTER DRAG 2018 - ZG

<< < (31/50) > >>

dario007:

--- Citat: Fast Nrg - 20 Rujan, 2018, 20:00:06 ---Ja isto otpadam ak se ide za vg

--- Kraj citata ---

Ima li neki poseban razlog,ili ti ne odgovara sto to nije Solidum?

--- Citat: Matija97 - 20 Rujan, 2018, 20:12:52 ---Salim se...U zadnje vrijeme me boli k ko je brzi a ko ne...Jednostavno ne mogu tamo ici,mislio sam svratit do soliduma na kratko,poslije imam nekih obaveza  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

I ja se salim.Meni je totalno nebitno di je i koji je plan i program,idem pa kak bude,meni totalno svejedno...

I ja bi najradje da mi je meet 2km od doma.Evo 2.god po nekoliko puta sam isao na Solidum radeci 60km ukupno samo do tamo i doma,pa mi nije bio nikakav problem...

Pupo:
Ja se s karbosom ne usudim tak dalek ići. Nije to purejet da idem bez brige.

Matija97:
Moze koji meet i bez mene proc  :icon_thumright:

dario007:
Ma nema frke Matija,meni je zao kaj nebus dosao,al kaj je tu je...Vidimo se onda nekom drugom prilikom.

Moj prijedlog je da napravimo okviran popis ljudi koji bi dosli i isli na klopu ili pice,kako bi mogli javiti u Jadran i eventualno rezervirati koji stol.Prije svega da budemo svi na okupu,a ne separirani i razbacani po cijelom restoranu.

zvonkec92:
ja bi mogo nedjelju u VG al ak bi se nasli tam bar vuru dvije ranije, naknap mi je ic u 2 i brze nazad spremat se za nocnu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju