Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

SCOOTER DRAG 2018 - ZG

<< < (27/50) > >>

Corector:
Pa budemo otisli tamo na onu ravnicu gdje i prosli put, jao nemrem spavat vec nocima od uzbudjenja, meni je bitno samo da odradim drag i da odnesem pehar!!! Na 201m ce purejet pokazati moc :toothy10:

Tomi_ZG:

--- Citat: dario007 - 20 Rujan, 2018, 09:49:23 ---5.Dolazis li s Yasuni R da/ne?

--- Kraj citata ---
Ne denes,sa tetejcem imam dobar start,ak će mi se dat samo ću podignut iglu za zub i podesit šaraf smese

Mene općenito ne dira ta euforija oko draga

Corector:
Ja ne mogu spavati, ali od uzbudjenja. Sad kad sam pojacao smjesu purejet je dobio extra pobjednicku moc :toothy10:
Koliko sam shvatio, nagrada za 1. mjesto u klasi 50 je 2 menija u Grasi po izboru :headbang:

RunnerSukosan:

--- Citat: dario007 - 20 Rujan, 2018, 09:49:23 ---5.Dolazis li s Yasuni R da/ne?

Vremenska prognoza kaze da bi moglo biti padalina suza ako nadjem vozaca za nrg 50.

--- Kraj citata ---
Kos je reko da bi isao

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 20 Rujan, 2018, 10:17:29 ---Ja ne mogu spavati, ali od uzbudjenja. Sad kad sam pojacao smjesu purejet je dobio extra pobjednicku moc :toothy10:
Koliko sam shvatio, nagrada za 1. mjesto u klasi 50 je 2 menija u Grasi po izboru :headbang:

--- Kraj citata ---
Aj smisli neki plan&program,ti si inovativan čovjek

Grašo u startu zaboravite,u nedjelju unutra ne možeš uć od gužve,a hrana se sa rezervacijom čeka po 2 sata

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju