Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Dozvola za skuter do 50ccm ????

(1/3) > >>

lazartb89:
Pozdrav polozio sam davne 2007 za auto tj. b kategoriju , isti dan kupio skuter evo i do dan danas ga vozio sa tim kategorijama (b,b1,be) danas me zaustavi saobracajac i kaze sto nemas polozeno za ovaj motor ? Ja iskreno onako u cudu ga gledam reko sta kako .... kaze on moras imat (a, a1) ..... !! Do sada mi niko nije pravio problem i ja sam mislio da je za auto kad se polozi da tu ima i za skueter sto sam i sada ubjedjen dok me ova budala nezaustavi. Da napomenem da zivim u Republici Srpskoj .Pa ako moze neko da mi kaze jel stvarno mora a , ili je ovaj pokusao pare da uzme od mene .... nije mi nista jasno vise ....?

Matija97:
Ne znam kako je kod vas,to si trebao pitat na vasem forumu ali kod nas se s b kategorijom moze vozit do 50ccm  :icon_thumright: btw.fulo s podforum

lazartb89:

--- Citat: Matija97 - 25 Prosinac, 2017, 13:51:16 ---Ne znam kako je kod vas,to si trebao pitat na vasem forumu ali kod nas se s b kategorijom moze vozit do 50ccm  :icon_thumright: btw.fulo s podforum

--- Kraj citata ---
ok hvala ti , ja iskreno slabo posjecujem forume pa i ne znam koji ima forum kod nas zato sam ovdje i napisao odaklen sam .  Ma kazem od 2008 do danas nikad mi ni jedan policajac to nije rekao noiti spomenuo do ovoga danas , e sad i one me kao na foru pusti pa jel hteo da dobije za kafe sta li ne znam ni sam iskreno cudno mi je bilo !

Mozda se javi neko ko to zna bolje

Tomi_ZG:

--- Citat: Matija97 - 25 Prosinac, 2017, 13:51:16 ---Ne znam kako je kod vas,to si trebao pitat na vasem forumu ali kod nas se s b kategorijom moze vozit do 50ccm  :icon_thumright: btw.fulo s podforum

--- Kraj citata ---
Svet-extremnihsmešara.com/forum?  :laughing7:

Koliko znam u srbiji za 50ccm ne treba A1 a pogotovo ne A

lazartb89:

--- Citat: Tomi_ZG - 25 Prosinac, 2017, 14:02:10 ---

--- Kraj citata ---
Svet-extremnihsmešara.com/forum?  :laughing7:

Koliko znam u srbiji za 50ccm ne treba A1 a pogotovo ne A

--- Kraj citata ---

E i ja mislim da je svuda tako , evo kazem otkad ja vozim i sve je bilo ok do danas doduse ja nisam iz Srbije nego iz Bosne  *(RS), e sad ako se nije sto promjenilo u zadnje vrijeme !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju