Općenito > Servisi
servis-auto bil
aprilija top:
u bili slaze mislav ili domagoj a i stari gospodin slaze dobro tak da isti ti je bog di das slagat a u benconiju uje bio sokre jel tak cupsi
K.O.L.A.K:
decki imate kod mene servis za skutere ovlasten za kymco i derbi, al radimo i ostale sve....u centru grada..miramarska..
najbitnije cijene povoljne, usluga i kvaliteta vrhunska...broj vam je 0916171555
sven_vx:
--- Citat: K.O.L.A.K - 04 Ožujak, 2009, 01:22:27 ---decki imate kod mene servis za skutere ovlasten za kymco i derbi, al radimo i ostale sve....u centru grada..miramarska..
najbitnije cijene povoljne, usluga i kvaliteta vrhunska...broj vam je 0916171555
--- Kraj citata ---
potpis...mogu rec samo da radi posteno,za male novce i sta je najbitnije vrhunski...ja tamo vozim motor ako bilo sta treba radit na njemu i nikad nije bilo nikakvih problema :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: aprilija top - 03 Ožujak, 2009, 23:57:16 ---u bili slaze mislav...
--- Kraj citata ---
Sad bi dottore mogao bacit kakav komentar ak ovo vidi :rofll:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 04 Ožujak, 2009, 11:46:36 ---Sad bi dottore mogao bacit kakav komentar ak ovo vidi :rofll:
--- Kraj citata ---
ma da mislav je jedan odlican mehanicar........ pogotovo kaj se tice slaganja masine.....ili da preciziramo da ima jebenu tehniku stavljanja klipova :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju