Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner VXR 180ccm -> Look + Malossi 218ccm

<< < (2/2)

anton_VXR:
Auspuh stigao danas popodne i evo dosad se montirao. Fale mi jos oprugice koje se moraju poslati kao i šelna. Titan grana lagana kao pero, varovi odlicni, dodatne naljepnice uključene. Zvuk brutalan i izgled odličan! Slikao sam u mraku. Kroz par dana cu stavit bolje slike :D

P.S. Usput frend se malo našalio i dodao logo Brazzersa :P

anton_VXR:
Pala je i prva vožnja. Mogu reć da je skuter puno agilniji, lakšre vuče nego sa fejk akrapom. Čak sam i dobio na krajnjoj dosta. Sa 127 kako sam prije mogao, sada sam navukao oko 133kmh :D
Evo i izgled grane nakon malo garenja. Poplavila je kako i treba! Naravno šelnu moram još stavit jer onu koju sam dobio je premalena, i oprugice. Zato sam pazio da ne udaram previše udubine po cesti da se ne razleti. Prešao tek nekih 10ak km :)

anton_VXR:
Došao je travanj, skuplja se i dalje za projekt malo po malo. Odlučio sam napraviti servis prije početka sezone, pa sam uzeo novu svjećicu, bobinu, sajlu gasa, prednje i zadnje pakne i promjenja ulja u kocnicama. Takoder je sjela i nova zadnja guma Dunlop ScootSmart :)

igor.sb:
ne znam da li namjerno ili ne, ajmo reci da si se zajeb.. pa otvorio temu u projektima gdje je onemoguceno komentirati
prebacujem u projekte gdje drugi mogu komentriati  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju