Općenito > Generalno o skuterima

Typhoon, Stalker, Rally, Cross... ?

<< < (2/4) > >>

Poggiali:
evo, kaj fali ovom...

milina

SF2 Freak:
Uzmi pežo trekera on ima vertikalno cilindar i nema sanse da udaris icime u auspuh isto tako i yamaha spy koji je jako okretan. Samo nabaci ripnjace i gas. Dbro nabaviti neki amortizer dobar i vilice reparirati prije svega da odraduju svoj posao.

Poggiali:
jel ima kaj djelova za tog trekkera?

cak mi se puno vise svidja loodix blaster, al drzi cjenu nenormalno :/

steeef:
stalkera si kupi i aj bok..dijelova ko dreka

Corector:
Imao sam Apriliu Rally s novim ripnjacama. To je islo uz nasip bez ikakvih problema. Dok bi civilniGp1 proklizao momentalno cim bi osjetio uspon i travu na zadnjem kotacu. Vozio sam ga izmedju tracnica po onom krupnom kamenju jedno trecinu trase sestice. Skuter je bas stabilan i pogodan za offroad u takvoj kombinaciji, za malo gusta nije lose rijsenje.

Rally mi je drazi od stalkera, stalker je malo g#vn% bez medjuosovinskog razmaka i prehiti te dok ima blokade. Najtvrdji je od ova 3 modela, ovjes za off apsolutno neprilagodjen.

Trekker je isto okk,ppgotovo stariji agregaz koji je zivahan, vjerujem da bi se tebi svidio onaj s barovima i razno raznim dodatcima, izgleda cool u toj kombinaciji.

Zlostavljao sam i neosa, ali on je malo prenizak za takve stvari.

Sto se tice masine, sumnjam da ces ubosti LC, aza takve stvari je obavezna AC getriba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju