Tehnički kutak > Injection
trazim servis Peugeot Elystar TSDI 50 2003
ivica.blaskovic:
pozz,
trazim servis/servisera za Peugeot Elystar 50 TSDI, bilo gdje u hrvatskoj (da, shvatili ste problem...)
aragonY:
Javis se clanu Corrector tu na forumu i rijesio si problem :icon_thumright:
stipe:
Da.. on se, ka ono, kuzi u njih. Imao je jedan komad...
Corector:
Vrlo delikatan i specifican slucaj, postoji mogucnost da cu izgubiti dan, a na kraju se nece isplatiti. I onda posto se u HR ne priznaje rad bez uspjeha (dijagnostika), ja izvisim. A dijagnostika je kljucan problem, nitko ne zna jasno definirati problem, svi misle na nesto, a misliti je drek znati.
Sve zbog toga jer su cijene skutera toliko niske da za 4kn kupis bilo koji drugi skuter, a kolicina rada je ostala ista. I sad bi ja trebao cijeli dan raditi za 1kn kako bi se to nekome isplatilo?
Zato i ne radim Aprilije s morini masinom ditech, ne zelim sebe ponizavati, jer ce mi neki čmrljo sto je zamjenio rolice uzet vise nego sto izvisim na tom ditechu, a napravio sam neshvatljivo puno posla.
Jedino piaggio motor moze proci, tu ne ovisim o nikome, ne moram raditi desetke kilometara da bih dobavio dio i to s gustom rijesavam pa se problemi rijesavaju izuzetno brzo. I ono najvaznijekod poaggia jest to da slusa, kad se napravi kako treba, nema vise povratka na staro i to se definitivno isplati jer je agregat pouzdaniji od bilo kojeg drugog. Da treba dostavljati pizzu, boljeg nema, ja bih samo te agregate koristio.
A prosao sam kroz i sito i reseto s tim skuterima. Medju rijetkim sam kompetentan usporediti taj skuter s drugima posto sam se dugo druzio s masom ostalih.
Uglavnom ljudi imaju iskustva s jednim agregatom, i da bi se koliko toliko ozbiljno shvacali za neke stvari, moraju se poprilicno navozati.
RunnerSukosan:
Zato se nikad ne govori u tude ime :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju