Tehnički kutak > Tuning skutera
Sprint Exactly - karb problem
SlowRider:
Vakum bi trebao biti u centru zelenog kruzica, po prilozenoj slici se cini zatvoren ili je cijevcica uklonjena :icon_scratch:
max_man:
S druge strane na kojoj sam stavio isprekidanu liniju (zato sto se ta strana i cjevcica ne vide) ima samo jedna cjevcica, a ovoj strani gdje si stavio kruzic, postoji mozda ne tacno tu ali kao jedan mesingani dio koji moze biti dokaz da je taj dio OSJECEN jer cjevcice nema. Za taj detalj bi vise mogao reci Rossi posto je taj karb koristio na svom runneru.
I jos jedno pitanjce ove dvije cjevcice za "grijanje" mogu zaboravit... i ostaviti prazne...?
neer:
--- Citat: max_man - 13 Listopad, 2008, 18:46:47 ---S druge strane na kojoj sam stavio isprekidanu liniju (zato sto se ta strana i cjevcica ne vide) ima samo jedna cjevcica, a ovoj strani gdje si stavio kruzic, postoji mozda ne tacno tu ali kao jedan mesingani dio koji moze biti dokaz da je taj dio OSJECEN jer cjevcice nema. Za taj detalj bi vise mogao reci Rossi posto je taj karb koristio na svom runneru.
I jos jedno pitanjce ove dvije cjevcice za "grijanje" mogu zaboravit... i ostaviti prazne...?
--- Kraj citata ---
da to tu je nabijen mesingani cep ,,,pogledaj na prirubnici dal ima kakav pipak ...
max_man:
s te strane imaju takva dva mesignana cepa, sada sam ponovo isao u garazu vidjeti i sumnjam da je naknadno nabijen tu posto ne strsi napolje sve je fino uglađeno... sve je uredu s motorom i karbom, motor upali, radi, prima gas (ne tako dobro, jer nemogu ga nastimat jer kratko radi) dok ne potrosi gorivo koje mu naspem u crijevo. samo me zeza taj vakum ventil odnosno to sto nemam gdje spojit crijevo koje ide na njega
SlowRider:
Znaci tebi fali vakum na fergazeru, ono sto sam zaokruzio. To se moze rijesiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju