Ostalo > Motocikli

Yamaha MT-09 Tracer

<< < (2/3) > >>

3alfa3:
S druge strane, naked bike, vjetar u kosi sva ta filozofija.....
Cemu stavljat ogroman vizir da budes zasticen od vjetra kad to nije filozofija naked bikea?
Ako hocu bit zasticen od vjetra, vozim auto.  ;D

Na tvom mjestu, kako kazes, sa serijskim vizirom ti je nemoguce vozit - ili vozi kao do sad bez njega, ili stavi neki manji, da zadovoljis neku estetiku ako ti je to bitno. Ili fakat stavi neki ogroman. Racunaj i da je po vrucini puno ugodnije vozit kad nisi zasticen od struje zraka u voznji - nebi se mogao zamislit na motoru koji savrseno stiti od vjetra kad su vani visoke temperature

3alfa3:
..... a kako sam visok, tako i na Z750 ne sjedim skroz uspravno, kao na recimo versysu, nego sam malo nagnut naprijed. Od 100-150 km/h mi otpor zraka  taman drzi tijelo u polozaju u kojem vozim bez da se rukama moram upirat u volan i najmanje se umaram na djiru kad su brzine oko 120

EmirF121:
Razmišljao sam i o toj opciji, neki manji sportski vizir, ima jako lijepih.
Međutim, na proljeće planiram neki manji tour do Austrije i Italije pa bi mi trebala neka jako tiha kaciga poput Schubertha.
Ova moja HJC FG-ST radi dobar posao u kombinaciji sa slušalicama ili umetcima za uši.

Neki shop sa moto opremom u HR (od Osijeka pa sve do ZG  ;D) za preporučit?
Planiram nabaviti i bočne kofere, vjerovatno SHAD SH36.

steeef:
ako već ideš u austriju,onda odeš u louis da nakupuješ moto opreme :D

također bi i ja stavil manji vizir..ne volim ni motore ni skutere di mi viziri prekrivaju vidno polje :D

btw, oni alu pravokutni koferi brutalno izgledaju na traceru..2 bočna i jedan na repu..

EmirF121:
U Louisu sam kupio svu vozacku opremu, jaknu, hlace, rukavice, termalnu odjecu i td.
Međutim, nemaju baš nekog izbora što se tiče opreme konkretno Tracera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju