Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 180 by:Fadil aka ŠTAP&KANAP Čuning
ditek:
--- Citat: Fast Nrg - 03 Siječanj, 2018, 16:06:55 ---
--- Citat: walkay - 03 Siječanj, 2018, 15:58:26 ---Ja sam imao slican projekt serijski 180 lc na sr150 ramu, stavio sam gore orginal sr50 killer a dolje iza kotaca kod ralice sam stavio killer od sp50 runnera. Temperatura je bila oko 60-70 C.
--- Kraj citata ---
Tako ce slicno biti i na ovom i nekuzim opce cime se ljudi zamaraju
--- Kraj citata ---
gore sr50 kiler, a dole koji ce najbolje odgovarat bez rezanja i puno kemije -sr50, runner ili f15
dario007:
Ovdje se zakuhalo...pomalo decki jer ode tema u krasni K,kao i moja prosle godine.
Sta se god radi i prezentira ja podrzavam,pa makar to bilo more pokusaja i promasaja.Bitan je krajnji produkt...
SF2 Freak:
¸Zasto ne kiler i ventilator ? Kaj je najbolje sa rezom temperatura masine pada ali opet imas u bulju pa nezz. Mislim da si negdje u ravnotezi Kao sa serijskom masinom.
aprilija top:
s vecom komprom i dobrom smijesom temp je manja. znam jel se vozim samo sa ser kilerom sr 50.
Fast Nrg:
--- Citat: SF2 Freak - 03 Siječanj, 2018, 17:54:23 ---¸Zasto ne kiler i ventilator ? Kaj je najbolje sa rezom temperatura masine pada ali opet imas u bulju pa nezz. Mislim da si negdje u ravnotezi Kao sa serijskom masinom.
--- Kraj citata ---
Zasto ne kilere imam viska vremena takoder i nigdje mi se nezuri a glava ce mi bit mirna a ne da bum cimovo 5 min na solidumu pa da zakuca u crveno desilo se na sr 70 ki a di nece na 180 hvala ljepo sta se tice tih kilera hvala na svim pametovanjima al neodustajem od 2 kilera sad radi ovog mi dode da ih 3 stavim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju