Tehnički kutak > Garaža
Aprilia Sr 180 by:Fadil aka ŠTAP&KANAP Čuning
aprilija top:
1 sr kiler dosta.ostalo nepotrebno.dobar protok samo.treba napravit dizelsku kompru samo zapaljenje da ti svjevica ni ne treba najbolje 😂💪👍 dost spamova bumo vidli kak bubto islo kad se posli i naravno ustela a stelanje je majka svega najlakse je stavit 10g rolice i neknse vrti al z sega toga drac.bumo vidli kak bu kompra i pm funkc zajedno.
CoK:
--- Citat: dario007 - 03 Siječanj, 2018, 12:33:43 ---Program radi tako da se posebno racuna zapremnina glave sa ravnom plocom i posebno se racuna zakrivljenje cela klipa,tako da se sublerom premjeri ukupna visina sa celom i visina bez cela klipa.Onda program sam racuna.Od podataka jos treba C parametar(koliko klip dolazi od ruba cilindra u GMT) i izbacuje koliki je squish,pa je to neka smjernica jesi li fulao.Ide jos i dubina ajnzaca glave.
Probaj se poigrati programom,Mario je to odlicno napravio i jako se jednostavno sluziti njime.
--- Kraj citata ---
davno mi je mmario racunao na tom kalkulatoru za 150ku timinge i to, imam negdje u temi ali mislim da su slike otisle sve...nekako mi je draze zabit mjerac kompresije i izverglat skuter i stavit degree wheel i pogledat tajminge umjesto vjerovat brojkama na racunalu. :toothy3: ne volim majmune jer izgledaju ko mi, vrane jer hodaju ko ljudi, i kompjutere jer misle da su najpametniji :toothy9:
boulybox:
Trebat ce ti najbrzi sr posto je na malu tablicu a vozac nema nikakvu kategoriju, daj ostavi malo sanse plavcima da te stignu jer ovo je ultra mega BB na steroidima, nema brzeg u svijetu pa ni dalje :icon_thumright:
RunnerSukosan:
--- Citat: boulybox - 03 Siječanj, 2018, 10:40:22 ---Daj ubaci kiler od aviona posto ce ti stvarno trebat, neznam di je pala ona prica da ce to bit motor samo za ponekad :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Kad si se vec dotakao aviona da te edukujem... :icon_biggrin: Kiler od aviona ne moze ubacit jer avioni nemaju kiler vode tj ne dolaze s vodenim hladenjem posto to na avionu ima mnoge nedostatke. Jedan od njih je tezina. Jedna serija messerschmitta je imala vodeno hladenje i pokazalo se kao promasaj. Tkd zracno hladenje rulz i kod klipnih i kod mlaznih motora.
boulybox:
Nevermind, gazda je reko da ac kod njega na skuter ni pod razno jer je to promasaj, samo voda bajane. Za sljedeci upgrade najveci kiler na trzistu jer sp kuva :icon_scratch: neznam samo kako hiljade drugih vozaca piaggio bb lc nemaju problema s kuvanjem?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju