Tehnički kutak > Garaža

Aprilia Sr 180 by:Fadil aka ŠTAP&KANAP Čuning

<< < (6/41) > >>

Fast Nrg:
Part 2. Dusmani mi nemogu nistaaaa :headbang:

Razlika izmedu pinascota i kucelja

I jedna pravo umetnicka

Evo uzivajte stay fucher

ditek:
Napokon suspuh sa većim promjerom grane od pinasca  :toothy12: 34mm kucelj, 28mm pinasco

Sad treba i cilindat dodatno nakopat tj proširit izlaz na 34mm  :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: firkefica - 23 Prosinac, 2017, 09:53:41 ---samo peri deri s mafrom  :glasses9: s time mi peremo kamione i samo farbi moze naskoditi, ako dugo stoji

--- Kraj citata ---

Sorry za off, ali o kojem se tocno proizvodu od mafre radi, ima ih poprilicno  :)

TomoRI:
Josipe, mislim da govori o ovome. Mi je koristimo za vanjska predpranja samo kao što je kolega napomenuo ne smije se previše zadržavati na farbi (naljepnice izbljede poprilično brzo). Mi smo s njom prali cijeli bager prije prodaje i odlično je ispalo tako da bi za blokove trebala biti više nego dovoljna.

ditek:
Napokon nastavljeni radovi.. da se nebi jos 17 dana čekalo na neki pametan način kako začepit rupu od vodene, smišljeno je brzinsko rješenje.
Plastični čep s 3 usne koji sam utuko nutra u dosjed, i na kraju sve zalio tekućim metalom. Fadil sere al ja dajem doživotnu garanciju na patent  :headbang:
tako da je danas i radilica upala nutra, sve složeno bez problema. Počeo sam i cilindar širit na 34mm ispuh, samo treba pazit jer je na donjem dijelu jako tanka stijenka pa da nebi probio u kanal od hlađenja  ;D

Evo i koja slika, stay fucher  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju