Općenito > Generalno o skuterima
Aerox - zadnje sjedalo
dhorvat:
Svi koji su ponosni vlasnici serijskih aeroxa (i neserijskih ;D) znaju u čemu je problem i dovoljna je samo jedna slika...
Meni uopće nije problem vozit se na mom Aeroxu... ali mojoj curi koja sjedi iza nekak i je :toothy3: Pa sam htel bit dobar i napravit iza nešto slično kao kod Aprilije SR... Ima ko kakvu ideju? I jel ko radil tak neš?
DvdAerox:
kod mene si je neki lik dao cjeli taj komad pokrit s nekim materjalom.... izgleda ruzno, al je suvozacu komotno
Drnda:
ja bi stavio spuzve jos i onda usio sa nekim materijalom...
ichko:
Najveci je problem cep od rezervoara,da njega nema lako bi se dao napraviti neki drugaciji sic,mnogo udobniji...
dhorvat:
--- Citat: ichko - 12 Listopad, 2008, 18:41:53 ---Najveci je problem cep od rezervoara,da njega nema lako bi se dao napraviti neki drugaciji sic,mnogo udobniji...
--- Kraj citata ---
Ma problem je, ali imam volju...
Nije samo rezervar problem nego i šerafi s kojim se spaja sic za šasiju i rupe za spajanje plastika sa sicom.
dalo bi se to rješit sa spužvom i tapecirungom ko onaj na velikom sicu. Ali treba mi ona plastika od ispod toga... Jer ako sfušam sad ovaj, onda nebum imal niš :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju