Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha Aerox - gas ručica i sve oko nje

<< < (2/2)

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 12 Listopad, 2008, 19:46:38 ---Sklepo sam! Sve upite (ako ih uopće ima  :toothy11:) šaljite na PM!

Može lock!

--- Kraj citata ---

Mogao bi dati odgovor u ovoj temi, jer kad ja budem na toj kilometrazi da te ne moram pitati na pm  ;D

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 12 Listopad, 2008, 23:16:36 ---ovu drugu sliku si namjerno stavio samo da vidimo kolko tvoj rox ima km,da da ima 62 tisuuce,to je taj rox,aj priznaj...

--- Kraj citata ---

Gle... nit je sram ali nije niti za hvalit se... sami troškovi  :sad3:

--- Citat: SlowRider - 12 Listopad, 2008, 23:24:50 ---
--- Citat: dhorvat2 - 12 Listopad, 2008, 19:46:38 ---Sklepo sam! Sve upite (ako ih uopće ima  :toothy11:) šaljite na PM!

Može lock!

--- Kraj citata ---

Mogao bi dati odgovor u ovoj temi, jer kad ja budem na toj kilometrazi da te ne moram pitati na pm  ;D

--- Kraj citata ---

Gle ak velim kak sam to sklepal ekipa bi se počela valjat po podu i zato da izbjegnem neugodnosti napisal sam nek mi odgovaraju na PM   :toothy3:

Jer je stvarno prefušerski  :icon_tongue:

A da ne pričam kolko sam lijen dat 3 kune za šeraf i maticu koje drže svjetlo u ravnini i kak sam to složil... to jedino dottore sme znat i ne do mu bok da nekom veli kak je to složeno  :toothy9:

Bitno je da sve šljaka i da ima svoju funkciji a najbitnije je da se ne vidi da je neka prevara bila kod slaganja  :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju