Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR50 -> Dr.Evo70 + yasuni Z proekt

<< < (4/4)

SpenserMKD:
Ja malo zaglavio sa stelanje karburatora... izvadeno se blokada airboxa, sad ulaz airbox je oko 19mm. Sta sad da radim, otprilike koje postavke karba da ganjam ? Ugradio sam i malossi red sponge duble layer, posto je bio prebogat sa 80 glavna dizna. Ajde probam sa 78,76, ali nikako ne valja. Igla gore dole, sve mi se izremetilo.. i sad ne mogu da ustelam karb.

Prebi:

--- Citat: SpenserMKD - 30 Srpanj, 2018, 13:49:16 ---Ja malo zaglavio sa stelanje karburatora... izvadeno se blokada airboxa, sad ulaz airbox je oko 19mm. Sta sad da radim, otprilike koje postavke karba da ganjam ? Ugradio sam i malossi red sponge duble layer, posto je bio prebogat sa 80 glavna dizna. Ajde probam sa 78,76, ali nikako ne valja. Igla gore dole, sve mi se izremetilo.. i sad ne mogu da ustelam karb.

--- Kraj citata ---
Moze slika sta si mica iz airboxa, ja iman isto to samo s giannelli rekordon a nezz jel mi maknut iz boxa taj tuljac. Nezz kako to izgleda.

ljubo46:
Sta ova tema radi u skuter projektima???!!!!

Ide u garazu :headbang: :hello:

SF2 Freak:
Htio snage pa kupio kit... Koja kardibalna greska. Kit ima vjek trajanja , niti jedan setup nije vijecan na piaggiu.
Prodas srku i kupis Peugeota i imao bi i snagu i vijecan skuter.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju