Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (118/119) > >>

Zigas:
Malo štekiram. Tražijo sam glavu od purejeta za u štek. A sad je za cjenu glave došao i...

Šta sad, kad ima 2x Malossi sport kita u šteku?

Ovaku ču jih potrošit, da ne stoje. :laughing7:

mic:
Hoćeš li stvarno složiti twin mašinu?
Nadam se da nije šala u pitanju  ???

Zigas:
Purejet možeš samo u photoshopu. Skoro nemoguče odraditi radilicu, da 2x gura air kompresor. Zbog toga bi morao biti blok još širi nego na carbu. Onda nema mesta, da sjedne na ramu, bez jakih modifikacija. Nije nemoguče, ali dosta teže ko carb. Ne možeš sam pravit mješavinu i trebao bi napravit drugi omjer zupćanika za uljnu da više radi, 2x benzinska, 2x ecu, radilica bi trebala za drugi cilinder na 180*, da imaš samo jedan magnet sa 2 pickupa....... Da ne brojim više. Vidiš, da sam jako razmišljao o tome i odustao.

Carb može

Ne isplati se nema dovoljno snage. Još uvjek nema 100KM, jedva malo preko 70KM. I težko je napravit blokadu na 50km/h :icon_tongue:

PJIta:
Bok Zigas, čestitam na tvom SR-u i tvojoj predanosti pokušaju da sve dobro prođe!
Mogu li znati koju najveću brzinu (GPS) postiže?
Također bih volio da moj Runner pj ide brzo sa 70 Malossi kompletom, ali nisam siguran što učiniti (na primjer, montirao sam Malossi kontrolnu jedinicu za Ditech, ali lampica za ubrizgavanje treperi i temperatura vode postaje luda).
Možete li mi reći što da radim u ovoj temi (http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,115506.0.html?PHPSESSID=krtr2c0u8ghsajgs7s1p9nt173)?
Tisuću hvala!

Zigas:
Ništa se nije pisalo jer je bio projekt skoro na 100% završen i radilo je sve kao treba. I sada radi ko sat samo sam stavijo gratki GP i prodisao je na puno. Ubrzavanje podešeno za 200-300rpm više na 9000-9100rpm na ubrzavanju (0,2 g lakše rolice), zbog jakih vručina ove godine je pucao od prejake smjese i smanjio se pritisak na regulatoru sa 3,2 bara na okruglih 3bara i stavio se 3.0 bara regulator, da sada nema polini čašice. Jer je kratki GP stvarno jak na nekih 9000, kad je prenos u vrhu lagano povuče okretaje na 10000 i dobilo se sigurno 10km/h.

Uskoro i nova tema i projekt ;D

Od prve minute dalje sam stavio samo tablicu u prirodni položaj napam stock iza gume. Vizualno sve stock. Mehanika 125ccm sa malossi 183 kitom, elektronikom, multivar, delta, getribom....
drugo u novoj temi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju