Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (111/119) > >>

Corector:
Ovo je jedinstvena slika i prizor koji ne moze naci ni Google :D

Zigas:
...več sam u sledečoj fazi. Sve na svom mjestu. Za sada od tekučuna samo sam napunio getribu. Trebam še 2T ulje i odzračit uljnu i zbog toga još nisam stavijo air kompresor, da vidim da ulje ide u blok, stavit i priključit TPS, filter zraka i sipat antifriz i benzin.

Zigas:
Htio sam snimit prvo paljenje ali se zavuklo za 1 sat. Rezultat. Sipao sam nešto benzina iz kante, koju sam napunijo kad sam razkopao motor. Taj benzin sam poslje koristio i za druge stvari. Nisam imao pojma kolko je zapravo benzina. Na kraju svih diagnoza, bila ona prava, da zapravo nemam benzina. Nagnuo skuter skrajno na ljevu stranu, da se pretočilo tamo gde ide premo benzinskoj pumpi i upali. Gledam sad kako je napravljen rezervoar i sve mi je jasno.

Zigas:
I sve na svom mjestu. Malo je teško palio, jer je šrot od Motrforce prirubnice puštal zrak, ali rješeno. Na kratko provozao i nisam 100% siguran, da PJ paše jača kompresija. Radi super i ne puca kao prije sa manjom kompresijom i iz samog starta se primjeti, pozitivno, da je više snage. Onda mi se čini, da malo teže ide do 8800rpm, gde mi je ubrzavanje, ko prije. Istina je, da sada imam od setupa sve jednako, samo imam pravi kevlar remen za OR koji je krači od onog prije. Možda ako sada malo dignem još pritisak na regulatoru? ...

U glavnom nema veze. Sad sam tek počeo sa štelom, jer sam prije zbog kvara prestao negde na 70% projekta MHR replica.

Corector:
Fino zdravo nabija purejet taktove. Eto ja ti mogu potvrditi iz iskustva, 2 DR eva, jedan ima veci kompresioni odnos, a drugi manji, i ovaj sto ima veci, radi bez problema s vecom kolicinom goriva, preciznije sa 3.5bar + Malossi ecu od Ditecha koji je ekvivalent za nekih 3.2bara.
A ovaj s manjom kompresijom radi na 3.5bar + FY mapa. Razlika je velika, 0.7bar.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju