Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Kako da na kratko objasnim dugu priču. Borba sa Siciljancem završena, da se može sklopiti. Ima super cene ali brzina je katastrofa. Za svaki odgovor maila treba 10 dana. Rezultat: top radilica za PY - OK, regler za Aprilia leonardo - OK, vodena pumpa za Leonardo - nije došla (vratio pare), SKF poyamid za minareli - zajebao slao mi krive trebali bi biti za piaggio, top kajla za 3* paljenje za minareli - opet zajebao i slao krivu. :dontknow:
da ne pričam previše...
Složen blok sa top radilicom i SKF poyamid lagerima. Lageri grijanu u ulju na radilicu iz frižidera. Ostalo klasika.
i složen blok sa original radilicom i NTN lagerima. Klasičnom metodom sa fenom.
Proverio sad na brzo kut paljenja, jer se zna da za carb nije OK. Tu se čini da su ga pogodili i ne treba kaja sa 3*
matija84m:
Ajde neka si to slozio napokon :headbang:
Pa ode sezona :dontknow: Sada ce brzo bit u voznom stanju, nadam se :toothy10:
Tu imamo onu nedovrsenu pricu kako radi raplica na pjurejetu? Sada to izguraj do kraja i podjeli s nama :icon_thumright:
Zigas:
--- Citat: matija84m - 26 Rujan, 2020, 20:56:07 ---Ajde neka si to slozio napokon :headbang:
Pa ode sezona :dontknow: Sada ce brzo bit u voznom stanju, nadam se :toothy10:
Tu imamo onu nedovrsenu pricu kako radi raplica na pjurejetu? Sada to izguraj do kraja i podjeli s nama :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...da malo ču se poigrat sa jačom kompresijom, jer sam naručio set dihtunga za izpod cilindra. Ciljam na cca 0,6 sqish. :icon_thumright:
Corector:
Sad je sve spremno za iducu sezonu. Sudeci po tome sto je ova sezona bila slaba, naredna bi trebala biti barem 2x jaca, ako se vrijeme poslozi :D
Zigas:
--- Citat: Corector - 27 Rujan, 2020, 09:06:43 ---Sad je sve spremno za iducu sezonu. Sudeci po tome sto je ova sezona bila slaba, naredna bi trebala biti barem 2x jaca, ako se vrijeme poslozi :D
--- Kraj citata ---
Hahahah ;D sledeču sezonu trebam samo krug oko kuče i bit če 2x jača. Ali za mene je ova sezona najjača, jer merim kolko vremena sam u garaži i kolko više sam naučijo. I još sam na pola puta. Za mene je to isti kušt ko i vožnja sama. :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju