Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
matija84m:
Ovdje se vec dugo nista ne pise :dontknow:
Jel moguce da se nista ne radi :icon_scratch:
Zigas:
;D Pa da. Spava u garaži, a ja vodim bitku sa Siciljancem za radilicu. Duga priča, a mislim da poloko stiže. Sada idem na 100%. Nešto se danas dogovaram za jednu polovnu radilicu za par €, i idem za vikend pogledat u kakvom stanju je. Kad sve to skupim imat ču 3 kompletna Purejet agregata, jednog 100% i dva 99%, da mi se ovakvo sranje bez jednog delujočeg ne može više dogodit. Moram i nabavit još jednu Purejet ramu, da imam bare jedan komplet skuter u šteku za beckup. :binkybaby: A iskreno i malo sam odmarao, na moru kod vas. A sada imam vremena, jer mogu na more samo za 48h bez da se vratim za 14 dana u karantenu.
U medjuvremenu, su me pronašli dečki iz mog kraja koji imaju isto Purejet i jedva sam jih spasio od kretena koji su jim sada radili servis. Jedan ima navoj na radilici skoro uništen, jer su mu servis radili u avto servisu i pnevmatskim pištoljem prejako stezali. Tako da sam jim sada hobi serviser, da malo treniram na njima. :laughing7:
matija84m:
Ova korona je bas ostavila traga na tvom skuteru. Pa ta radilica putuje vec tri mjeseca iz italije. Ajde valjda ce doci napokon, steta da takav skuter stoji zbog neke radilice.
A ovo je uredu da deckima pomognes oko skutera, jer pistolj jako brzo unistava navoj na radilici. Ide neko vreme ali ne dugo. Neznam zasto ljudi pretjeruju sa stezanjen variomata. Tako se unisti i zupcanik vodene jer ga svaki puta malo utisnes. Zato im ti ustelaj skutere da jure po brdima opusteno, i da vide kako skuter mora ic u brijeg veselo. :icon_thumright:
srunner221:
jer pistolj jako brzo unistava navoj na radilici. Ide neko vreme ali ne dugo.
Cijeli zivot stezem pistoljem i nikad nista. Treba znat a ne ko kreten sjest na njega i udri
matija84m:
Treba imat osjecaja onda se i moze :headbang:
Ali takve stvari mi sigurnije rukom stegnut.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju