Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (101/119) > >>

Zigas:
Čekam material. Usput si pripremam neke stvari. Imao neku Motoforce prirubnicu za 19 karb koju sam kupio za neki test. To je škart od škarta. Onda uz malo volje povečao rupu, da upada 26mm TPS, profi na zub, tako da kad je sklopljeno ima gladak prehod. Isto su bile rupe u prirubnici napravljene na oko i krivo, tako da se i to sredilo i isto pripasalo na piramudu, da nema zuba na prehodu. Trebam kraču tu prirubnici jer ona polini 360* je preduga i imam problem onda sa prirubnicom iz TPS na airbox. Sada če ič originalna samo okrenuta. I na kraju, kako bi Tomi rekao, po zadnoj modi izduvni na 40mm, samo ja nisam pravi tuner i ispalo oko 23mm, jer je samo pogladjen 800 šmirglom i lagano poliran. Ništa širen. Zamjenio sam i teflon na injektoru i montirao u glavu...

matija84m:
Jesi narucio djelove?
Koja radilica ide na kraju?

Zigas:
Nova original u jedan blok sa Replikom, ova moja polovna u drugi blok sa sportom.  :laughing7:

Ne žuri mi se. Sada idem na 110%. Ako bi pronašo jednu sjebanu Runnericu aka Corector, bi uštekao blok sa sportom, multivarom i ditech polutkom i 20% getribom, da imam za tripovanje. Aprilia ostaje na 7% duži za Mariju reku. :glasses2:

matija84m:
Pa s obzirom na teren 7% je dovoljno.
Znaci nova serijska dolazi. I pametno, bolje ne isprobavat ove radilice sta se nude jer je upitna kvaliteta.
Znaci vuce da slozis jos jedan skuter :icon_thumright:
Ustvari kad malo bolje razmotrim pa svi imamo dva ili vise skutera :toothy10:

Corector:
Sto se tice slaganja jos jednog skutera. To je stara filozofija kad imas karbosa, tako je meni bilo otpocetka, jedan nek je nakitan, a drugi vjecan. Jer kad se masina raspadne, dok ti narucis dijelove, pa pricekas, pa ugradis, pa razradis...

Otkako imam purejeta isto sam to radio, medjutim,od nedavno sam tek shvatio da je to nepotrebno, eno, drugi samo stoji. A danas je prednost izmedju ostalog sto se sve jako jako brzo popravi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju