Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (98/119) > >>

Zigas:
Corectore... Ova sa tvog linka OEM je Loto ako je prava. Pitao na dva kraja za OEM i cena jim je 246,26€

https://shop.biollamotors.it/webstore/4795934-ALBERO-PULEGGIA-CONDOTTA-ORIGINALE-PIAGGIO-NRG-POWER-PUREJET-2698402

Zacvikani:
246e radilic ? Sad stvarno  reci koji je plan ? Staviti kineza od radilice na mhr replicu i vozit se sa vilikim ? (upitnikom)
Ili dati 246e za prepakiranog kineza i nadat se da si dobio high quality ?

Corector:
Ako sumnjas na hrdju donjeg lezaja, to se da otvoriti i pogledati, bolcna i klipnjaca iznutra... Lezaj je oko 10 eura.

Zigas:

--- Citat: Zacvikani - 17 Lipanj, 2020, 14:21:23 ---246e radilic ? Sad stvarno  reci koji je plan ? Staviti kineza od radilice na mhr replicu i vozit se sa vilikim ? (upitnikom)
Ili dati 246e za prepakiranog kineza i nadat se da si dobio high quality ?

--- Kraj citata ---

Ipak imam još jedan blok i hoču imat oba kompletna. Na tom bloku je jako čudno, da je taj lager otišao, jer je drugi OK. A na mom bloku se znalo, šta je bilo i bez mazanja su lageri ko novi. Na ruku kad okrečem bi rekao da je 100% OK i završit če ta radilica u jednom bloku.

Zigas:
Slika 1
Imam jedno pitanje. Dali sam si uništio radilicu, jer sam fleksom jednom pipnuo po površini, gde klizi semering. Ispolirao sam i čini se OK. Stari semerig je po 13 godina još uvjek mekan. Novi bi trebao pravit taj zadatak?

Slika 2
Preverilo se i stanje lagera i nije bilo potrebno rezaje na pola. Vidi se, da je stanje ko novo i daje vjeru, da je sa lagerom na klipnjači ok.

Slika 3
I još razlika izmedju NTN Japan i KBC Taiwan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju