Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
--- Citat: Zacvikani - 14 Lipanj, 2020, 18:18:44 ---Osobno uvjek i samo skf poliamid. Ne dolazi do raspada cijele masine.
--- Kraj citata ---
Tamo gde sam naručio isto su mi tupili za taj SKF, a receno mi je bilo samo NTN ili Koyo. Šteta, da si mi prije rekao i uzeo bi taj SKF. Ali nema neke veze, bit če i to OK.
P.S. Kde imaš film od nedjelje.
Zigas:
--- Citat: Corector - 14 Lipanj, 2020, 18:03:39 ---
Kakav je iglicasti lezaj u klipu i bolcna?
--- Kraj citata ---
Ko novo. :icon_thumright:
PchelaUbica:
--- Citat: Zacvikani - 14 Lipanj, 2020, 18:18:44 ---Osobno uvjek i samo skf poliamid. Ne dolazi do raspada cijele masine.
--- Kraj citata ---
Na peži se raspada sve zivo
Corector:
Ziga sta god da stavis to mora trajati, kad vide cisto ulje bit ce dobri ti NTN.
dario007:
Skrenuo bih paznju da provjeris dosjede lezaja u bloku,zna se desiti kad lezaj cvika da ga okrene u dosjedu i tada je blok za smece.
Provjeris na nacin da stari rabljeni lezaj probas potuckati na suho u dosjed(bez grijanja).Ako tako odmjerenim udarcima(ne nabijat ko krvnik,nego potuckati lagano)uspijes nabiti lezaje u dosjed,tad ti blok nece biti upotrebljiv.
Ovo govorim jer vidim da su lezaji ostali na radilici,a isto tako vidim i neke blage oziljke na dosjedu.
Kakav je drugi lager?
Radio sam generalku na jednoj masini sa 8500km,lageri su ruzili kao i tvoji,isto KBC Korea,skuter cista serijala od prvog vlasnika.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju