Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (87/119) > >>

Corector:
Bravo Ziga! Slozio si unikat :D Planiramo neki trip uskoro, pa bi obisli Sloveniju, budemo svakako navratili da vidimo MHR Replicu na Purejetu, respect :headbang:

Ja cu gledati da nekome posudim Pezu, pa bi dosao sa Runnerom tako da imamo 3 purejeta 70 na jednom mjestu :D

matija84m:
Ocu ja pezu :toothy10:

Zigas:
Evo kandidata. Dogovoreno.

Aprilia je jaka ali nije brza ko peža. Ja ne trebam toga. Testirao sam kako se ponaša kad razvrti. Na 11000 dodje do elektronske blokade i ne ide preko. Brzina je 103 po GPSu sa 7% dužim primarom. Prije sa 140 zadnjom gumom i specilal remeno 820 (koji stoji skoro ko original piaggio zbog debeljine, i sport cilindrom, koji tu ne igra vloge) je bilo 110 GPSa. Da neče tko sada napravit saltu na forumu, nije po ravnom nego nizbrdo samo za test. Tih 7 km/h se osjeti i na putnim brzinama. Malo mi je žao za 140 zadnjom gumom ali kad sam naručio i nije bilo 140 u ponudi.

Za nekog tripera bi se stavila čak 21% duža getriba, serijski remen, teže rolice da ubrzava na 8200-8500 i verujemda bi iskoristio produženje do kraja.

Pokušat cu sa serijskom piaggio jednom kakva je brzina i ako bude bolje naručum onaj novi kevlar od malossij koje je imao dario007.

Corector:
Evo sve je dogovoreno :D

Tebi pase drugaciji setup jer ti teren ne dozvoljava da juris krajnje, bitno da bolje ubrzava i odradio si posao.

Zigas:
Daj posudi još jedan PJ dario007, da mi ufazi prenos. Djelova imam viška. 3x variomat, spektar boja federa, 3x različite kuplunge sa svim setovima federa za njih, 5 različitih remena, 3x razlicita kompleta polutka, rolica da ne govorim.

I bolje je za dario007, da dodje sa PJ. Ako dodje sa kojim BB ide pješke doma.
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju