Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (82/119) > >>

Zigas:
Ona fora sa maknutom leptirom je OK ali hladan pali ko razštelan carbos. Nikako, po 3 puta, da upali. Rešjenje je privremeni štelujuči leptir. I to je idealno i za sport termo grupu, kad sam imao jaku smjesu i pucao je dok nije imao radne temperature. Za sada su još dvije 4mm rupe na max odtvorene i rade savršeno, na toj temperaturi pali iz prve hladan i dok je hlaam ide bez pucaja. Ako bi bilo previše i težko bi palijo hladan mogao bi samo malo zavrtit leptir i rupe skriti izpod osovine djelomično ili potpuno. Ali kako kažem privremeno je da se možem vozit sa malo jačom smjesom dok ne stigne 26mm TPS :toothy10: Leptir je odrezan iz poklopca spreja, da nisam uništijo originalnog. Sad vidim, da ga nebi uništijo jer se one rupe mogu potpuno sakriti izpod osovine.

Zigas:
Dobro da se tema zove skuter projekti. Opet stigla roba. Malossi zeleni feder, Malossi MHR federi za deltu, malossi brisači za OR polutke, Polini 360 prirubnica za 25 carb i 26mm bing TPS. Hvala Corctoru za TPS.  :headbang: Popodne sam radijo nov držač bovdena zajle i tek drugi je izpao OK, da zajla ide tačno u centar, da ne brusi. Original od TPS je jako predug i trebao bi 4 cm skratit bovden. Prvo sam izvadijo iz TPS ona dva pipca i htio rupe zatvorit, onda sam razmislio, jer su imali svi na aprilia forumu probleme sa ler gasom, jer je taj TPS potpuno zatvoren i kad ga samo mrvicu previše odtvoriš on baca grešku kompu, da je previše odtvoren. Tako sam dobijo protuk preko tih pipca jer je jedan izpred i drugi iza leptirja i mogu manje odtvorit za minimum. To če se tek vidjet, kako bude. :dontknow:

Corector:
Pa taj bypass bi ti morao biti dovoljan, u slucaju da ne bude, malo izbusi klapnu, dat ce se to srediti. Ili napravis jos jedan bypass s druge strane hehe

Zigas:
Na pola sam bio uspješan.  Radi  TPS ali mi baca grešku. Testirao samo tolko, da vidim, da ima potenciala. Za silu sam priklopijo na airbox sa "duct tape" . :icon_tongue: Jako je jaka replica več na nizkim okretajima i nije ni poštelan sa jačanjem pritiska. Moram rešiti tu grešku jer mi smeta.

Corector:
Ili brika zica, ili preseljenje potenciometra sa 18mm Binga, mora radit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju