Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
Još uvjek mi je ta MHR replica zagonetka. Danas sam pojačao u 4 koraka pritisak sa 1200g na federu do 2000g u Polini čašici. U moči na punom gasu zanemarljiva razlika. Ubrzavanje je na 9000- 9100 rpm. Zaklučak je da je 1200g jakost federa na gornoj granici, jer več ako ga konstanrno držim na 7000-8000 momentalno gubi snagu i nakon toga nekad puca z auspuha. Na ječe podešenemu federu su ti simptomi još gori. Kad voziš na pun gas, toga nema na svim jakostima federa (različiti pritiski). To sam pokušavao sa dvije različite svječice, da nebi opet izpalo, da se mi svječica jebe. Na najačem in najmanjim sam isto pokušavao sa vadenjem leptira iz TPS i ne pomaže izpeglat, možda je malo bolje ali minimalno. Moram pronač Bing TPS 24mm ili napravit baypass cjev od fitera do prirubnice mimo TPS-ja, da mu dodam više zraka. Na testnoj stazi koja ide uz brdo imam praktički istu izlaznu brzinu ko sa sportom ali na 300 okretaja više i 3% kračem prijnosu zbog manje gume. :sad1: Prijenos je slabo podešen. Sledeci plan je to sredit. Delta počne hvatat na 5000 i skuter krene do 15-20 km/h na 6000 brutalno ugrize, da malo digne točak. Osječaj ko da dvaputa hvata. Kad sa 5000 krene imaš osječaj, da je to to i onda brutalno zagrie, da si u šoku, kako je to moguče. Na pjesku jako neugodno. Nemam pojma kako to popeglat ili če letit van.
Novi plan. Baciti plavi feder van i zamjenit ga za ljubičati, jer imam jako visoke putne brzine. Na oko sa tim federom tražim za 0,5g lakše velcne i pojma nemam kako če odreagirat delta? Sada bi tražijo okretaje na ubrzavanju 9100 - 9200 rpm.
Još neka zagonetka. I kad znam, da je prejaka smjesa svječica ne kaže na to. Očekivao bi puno temniju. Boja sviječice za najjačom smjesom.
Corector:
Malo pomaze kajla da paljenje ide u advance. Ali se masina jace grije tako da to ne bi preporucio. Imam u steku taj tps 24mm sa bypassom, ali nece ti niti on pomoci.
U konacnici kad se pretjera s prebogatom smjesom, masina ne radi stabilno u visim okretajima.
dario007:
Jaca kompresija također trazi vise goriva i daje malo vise snage i momenta u niskim okretajima...
Zigas:
....počelo je štelanje prenosa.
1. Na Malossi OR sam stavijo ljubičastu i odmah dao u MHR variomat 6,5g valjcne. Start se nerazumno s istom deltom (crveni najmekši
federi maksimalno opušteni) digao za 1000rpm, okretaji na ubrzavanju su se digli na 9400rpm i osjeti se da tu nemaju šta tražit.
2. Sve isto samo sam stavijo Fly kuplung sa zelenim federima. Start se pogodijo ali okretaji na ubrzavanju isto preveliki za PJ.
pokušavao sam još druge variante i nakraju...
3. Vratim stari setup od sporta samo ostavim 6,5g u MHR multivaru, sa ditech polutkom, ljubičatim, fly. Dobijem dobru lekciju. Okretaji
padu na 8800 rpm i jako sretan skužim, da je to to. Tu je i replika najjača isto ko i sport. Omah produžim do testne staze i
dobijem 5 km/h bolju izlaznu brzinu. Jako sretan.
Svaka čast onom ko je skužijo tu ditech kombunaciju. Mislim da je čak i bolja od Malossi OR. Dat ču mu još jednu šansu i sa njim hvatat te okrataje na ubrzavanju, jer sam stalno krivo imao u glavi, da tebam za Replicu tražit više okretaje tamo oko 9100-9300rpm. Druga priča je sa Deltom. Tu mislim, da je za mene jako težko upotrebljiva, jer i na najmanje naštelana hvata previsoko i prebrutalno za svaki dan.
Jako sam sretan, da sam skužijo, da replika radi u veoma sličnom režimu okretaja i tu ima stalno malo više snage od sporta. Ne puno ali je ima.
Zigas:
Samo jedna fora. Kolko se ditech kombinacija više odtvara u maksimumu. Na ditechu je još 0,7mm šajbica. Na Malossi OR nema šajbica nikakve fore, jer su staze prekratke i one zaustave maksimalno odtvaranje.
Ja koristim remen Malossi OR i zapravo kad variator izgura do kraja ne treba uč u polutke tako duboko. Ali sa kračim remenom mislim, da bi gubijo na krajni brzini.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju