Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (71/119) > >>

Zigas:
Skuter: Aprilia SR50R Factory PureJet 2007
Cilindar: Malossi MHR Replica 70ccm PJ
Radilica: Piaggio stock, lezajevi fabricki original
Auspuh: LeoVince ZX crome duga grana sa ZXR denferom
Sistem direktnog ubrizgavanja goriva: PureJet + Malossi TC ECU 2.8.0., polini čašica za sada pola mekši feder od originala
Filter vazduha: Trokutni air box odtvoren 25mm lulica u L, pregreda potpuno odtvorena, Malossi dvoslojna spužva
Usis: Malossi VL reed, TPS fi 20, ported
Svećica: NGK CPR8E
Kvačilo: Malossi delta
Zvono: Malossi
Torque drive remenica: Malossi OR komplet
Centralna opruga kvačila: Malossi plavi
Oprugice kvačila: Malossi crvene (start na 6000 o/min)
Varijator: Malossi MHR team potokareno čelo za 0,6mm
Rolnice: malossi 7,2g
Remen: Malossi kevlar 820mm
Primar/Sekundar: primar 7% duži
Gume: Heideau K80 130/60/13
Kočnice: S6 280 mm od Aeroksa s homemede adapterom, Polini Plave pločice, zada 190 mm disk EBC, EBC pločice

Morao sam prekopirat setup, da sam se sjetijo šta imam. Danas sam samo umjesto mog homemade OR (diteck polutka) stavijo Malossi OR sa deltom i plavim federom. SR-ka se preporodila. Čupa iz nule radi ko po ulju gladtko, ubrzava na 9100 rpm i sad se osjeti moč replike, za koju se primjeti da traži još jaču smjesu. Baš me zanima kolko ču trebat dignut pritisak :dontknow:

Nastavlja se...

Corector:
Sutra se bacam na posao da probam sta ce se desiti ako na povrat stavim leptir ventil.

dario007:
Malossi overrange polutku si stavio??

Ako je tako trpaj zeleni feder,eventualno ljubicasti.Ja sam sa midraceom vozio ljubicasti i nikad nije popustio,u veliki brijeg je drzao zakucane okretaje.

Zigas:
Neznam kakva je ta plava. Mora da bude jača od ljubičaste. Ali momentalno diže okretaje na 9100 i drži zakucane. Htijo sam samo dignut okretaje, da vidim gde mi je najači i onda sam samo ubacijo kompet OR sa deltom. Sada ču opet poštelat smjesu, da vidim. I tek onda se vračam, na fino šelovanje prijenosa.

Koliko na karbu replica traži jaču smjesu od sporta?

matija84m:
A tesko je to usporedit jer na karbu jako ovisi o snazi auspuha. Jaci auspuh ce odma trazit bogatiju smjesu i obratno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju