Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Corector:
Ti simptomi koje imas, ukazuju na prebogatu smjesu, prebogata smjesa onemogucuje pravilan rad svijecice na purejetu, a ta ZMR7AP ima jacu iskru od normalnih svijecica pa se uspjeva koliko toliko nositi s tim nepovoljnim AFR-om.
Ista stvar se desava kada pretjeras s gorivom na normalnom purejetu, kad prokine onda ne vjerujes da moze imati toliki moment, ali za sekundu ostane bez iskre, pa onda opet krene, pa prekine...
S cim podesavas pritisak goriva, imas polini casicu? Probaj stock pritisak + elektronika za pocetak, ako to radi stabilno, onda dizi pritisak pomalo dok ne nadjes vrijednosti za taj setup, kad ih nadjes kasnije se napamet adaptiras na stabilne vrijednosti pritiska.
U literaturi je pisalo da je direct injection najstedljiviji koncept, i ne voli visoke okretaje, ako pokusas kontra toga, doci ce do nestabilnog rada jer koncept nije za to napravljen.
Nek ti ovo bude hint, a dalje experimentiraj.
Pumpa ima dovoljan protok goriva, i ona ti sigurno nije.
Jebiga, da nas je vise koji imamo volje, mozda bi jos nesto novo saznali. Napravio sam dosta experimenata, ali i dalje vjerujem da nisam dosao do kraja, a to je najzanimljivije.
Zigas:
--- Citat: Corector - 29 Veljača, 2020, 13:51:06 ---Ti simptomi koje imas, ukazuju na prebogatu smjesu, prebogata smjesa onemogucuje pravilan rad svijecice na purejetu, a ta ZMR7AP ima jacu iskru od normalnih svijecica pa se uspjeva koliko toliko nositi s tim nepovoljnim AFR-om.
Ista stvar se desava kada pretjeras s gorivom na normalnom purejetu, kad prokine onda ne vjerujes da moze imati toliki moment, ali za sekundu ostane bez iskre, pa onda opet krene, pa prekine...
S cim podesavas pritisak goriva, imas polini casicu? Probaj stock pritisak + elektronika za pocetak, ako to radi stabilno, onda dizi pritisak pomalo dok ne nadjes vrijednosti za taj setup, kad ih nadjes kasnije se napamet adaptiras na stabilne vrijednosti pritiska.
U literaturi je pisalo da je direct injection najstedljiviji koncept, i ne voli visoke okretaje, ako pokusas kontra toga, doci ce do nestabilnog rada jer koncept nije za to napravljen.
Nek ti ovo bude hint, a dalje experimentiraj.
Pumpa ima dovoljan protok goriva, i ona ti sigurno nije.
Jebiga, da nas je vise koji imamo volje, mozda bi jos nesto novo saznali. Napravio sam dosta experimenata, ali i dalje vjerujem da nisam dosao do kraja, a to je najzanimljivije.
--- Kraj citata ---
Da Polini čašica. Držat ču se tvog savjeta. Ali ne danas, ispuhat če mi glavu. Puše vjetar kod nas u tri p.... :toothy12:
Corector:
Nista pomalo idi, ali zaboravio sam ti nesto sugerirati da testiras, meni je jako pomoglo kod osiromasenka smjese. Jer da imas rezonanciju, ona bi posaugala prebogatu smjesu na punom gasu i dobio bi extremnu moč. :D
Kada su me pitali kako cu osiromasiti smjesu na niskim okretajima, morao sam izvuci ASa iz rukava.
U TPS-u odserafi onaj 1 seraf i onu okruglu pregradu makni tako da imas full protok zraka kroz TPS cijelo vrijeme, a kasnije sam ga turpijao na mjeru za potrebe fine stele, s njim dobivas optimalniju smjesu na manjim otvorima gasa do 1/2 negdje.
Zigas:
--- Citat: Corector - 29 Veljača, 2020, 14:37:50 ---Nista pomalo idi, ali zaboravio sam ti nesto sugerirati da testiras, meni je jako pomoglo kod osiromasenka smjese. Jer da imas rezonanciju, ona bi posaugala prebogatu smjesu na punom gasu i dobio bi extremnu moč. :D
Kada su me pitali kako cu osiromasiti smjesu na niskim okretajima, morao sam izvuci ASa iz rukava.
U TPS-u odserafi onaj 1 seraf i onu okruglu pregradu makni tako da imas full protok zraka kroz TPS cijelo vrijeme, a kasnije sam ga turpijao na mjeru za potrebe fine stele, s njim dobivas optimalniju smjesu na manjim otvorima gasa do 1/2 negdje.
--- Kraj citata ---
To sam jednom več pokušao ali bilo tada još na 50ccm i jako se primjetilo na odazivu na gas. To su mi bili prvi koraci na Purejetu i foru pronašao na Aprilia forumu. Isto onu sa bušenjem TPS na 20mm i kajlica za predpaljenje, koja je na 50 radila savršeno, a na 70 ccm nikako. Kasnije sam to vratijo, kad sam išao na 70ccm. Iskreno, sada mi to izpalo iz glave :laughing7:
Zigas:
Sada kad mi Corector vratio pamčenje, da napišem idealno tuning priču, za stock 50 ccm Purejet.
Prije svega se makne vse blokade. Na variatoru, na usisu i deblokira ECU i več ide blizi 90 km/h
1. Obavezno Ditech polutka (najbolje ljubičasti feder, može i stock ili bjeli zavisi od variatora)
2. Multivar 2000 ali nije obavezno, može i stock sa DR Pulley (bolji start od MV)
3. TPS bušenje na 20mm i maknut leptir (ako ima znanja lagano dignut tlak na regulatoru, na avtu sam ga sa kirnerom i čekičem iztukao i lagano dignuo za 0,25 bara)
4. kajlica za 3 stupnjeva predpaljenja. (ima malo slabiji nestabilan rad u leru, čupa iz podruma ali se malo izgubi krajna, jer ide teže u okretaje) zavisi što komu treba.
5. crni Malossi federi kuplug
6. Auspuh može original purejet (nema katalizatora) ili LV ZX, ZXR, GP svi sa dugom granom.
7. Opcija primar od Zipa 7%
...to ima da ide 100, jer je 50 brža po ravnom od 70, jer se lakše razvrti. Da zivim nedje na ravnom i imam do 80kg, to je onda idealno i ne troši više od 2,7 l/100km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju