Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (67/119) > >>

Zigas:

--- Citat: dario007 - 26 Veljača, 2020, 06:08:59 ---Ove mjere malossi sporta ti nisu dobre,prelivni su na 31.5mm,imam doma portmapu.Ova od replice je portmapa koju sam ja radio...

--- Kraj citata ---

Zar ne moraš ostaviti ništa u stock stanju. ;D

dario007:
Ona gore portmapa je od Goggy-a sa SS-a i fulao je visinu preliva kod mjerenja,kazem na 31.5mm su visine preliva,imas tu portmapu moju pod tunirani cilindri na SS-u,tamo prelivi nisu dirani.
Ova gornja portmapa od replice je dobra,to sam ja radio i to je full serijski sve.

Corector:
Koliko ti je debela brtva ispod cilindra? Znaci ja imam 0.4 i 0.8mm na 2 masine i razlika je jako velika.

Ispada da kad imas visi ispusni kanal, purejet dizna krene ubrizgavati dok on jos nije zatvoren do kraja. Kolika je razlila u visini kanala naspram Sporta?

Zigas:

--- Citat: Corector - 26 Veljača, 2020, 11:07:56 ---Koliko ti je debela brtva ispod cilindra? Znaci ja imam 0.4 i 0.8mm na 2 masine i razlika je jako velika.

Ispada da kad imas visi ispusni kanal, purejet dizna krene ubrizgavati dok on jos nije zatvoren do kraja. Kolika je razlila u visini kanala naspram Sporta?

--- Kraj citata ---

Nova je mjerila 0,47mm i to sam stavil, stara je mjerila 0,46mm. Squish je 0,86mm. Mjerijo od ruba cilindra do klipa, a glava od PJ nem ruba, možda 0,05, tako, da je max squish možda 0,91mm.

Neznam kolko ima tvoj DRevo ali sigurno imaš onda jako nad 1mm squisha.

Visina ako imam prave portmape je 23,5 sport i replica 23mm. Znači samo 0,5 mm.

Ali fora je, da mi je skuter u nedjelju več sasvim dobro išao, a sada puca od samo milimetra dodavanja gasa.

Zigas:
Ne mogu, da verujem. Jučer sam si rekao, idem probat malo, da se poigram sa reulacijo pritiska. Pronadjem jednu staru sviječicu ZMR7AP. Zamjenim i skuter proradi. Ugrijem ga i idem na probu. Ide ko kuga na momente, onda ga malo guši, pa opet ide. Kada dodjem do 9200rpm ga uguši, puštam gas i opet normalno ide. Proverim sve sviječice u šteku, i samo sa tom ide u okretaje. Sa svima radu u leru a na dodavanje gasa guši se i puca. Sve su crne. Proverim sa tom, koja jedina radi na punom gasu i tu je rezultat.

Naručijo novi svječicu, jer je nisu imali na lageru i tek onda idem u štelu smjese, da vidim, gde je problem. Prije tog sam več razmišljao, da promjenin kompret struju iz mog bloka i da pokušam sa drugom pumpom goriva, koju imam. Z nju mi se garantiralo, da je radila.

Na boji sviječice bi rekao, da bi sada čak mogao malo podignuti tlak na regulatoru i to je sada logično. Boja je čak malo svetlija ko na sliki, jer je slikano u mraku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju