Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 70 R Factory
Zigas:
--- Citat: Corector - 09 Veljača, 2020, 21:13:59 ---Prvo skini masinu, tj. termo grupu da vidis detalje. Ja cu ti nastojati sutra dati odgovor za stanje u steku. Blok s radilicom sigurno mozes naci za 50€, stavis gore termo grupu i adio, nikakvi novi dijelovi.
--- Kraj citata ---
Ok provjeri. I ja cu zvat jednog.
Zigas:
Idem ovaj tjedan gledat jedan blok, da vidim u kakvom stanju je.
Zigas:
Danas nabavijo nov blok sa 9500 km. Kad smo ga razkopali, bat je bijo u potpuno novom stanju. Skoro nemoguče. Za bonbon dobijo Malossi overrange polutke i deltu ;D. Blok je bijo malo više €, ali nije znao za malossi djelove i za dodatnih 20€ jih pustijo na bloku. :headbang:
Corector:
To je to, polovno, a bolje nego novo. :D Tako ti i ja radim, uzmem blok s 12000km, stavim DReva, i vozim se jako dugo.
Da si uzeo recimo Mhr radilicu, to bi bila velika i investicija, a prakticki bespotrebno, makar ne znam sta donose punije polutke na purejetu.
Zigas:
--- Citat: Corector - 14 Veljača, 2020, 14:31:06 ---To je to, polovno, a bolje nego novo. :D Tako ti i ja radim, uzmem blok s 12000km, stavim DReva, i vozim se jako dugo.
Da si uzeo recimo Mhr radilicu, to bi bila velika i investicija, a prakticki bespotrebno, makar ne znam sta donose punije polutke na purejetu.
--- Kraj citata ---
...malo slabiji start zbog veče mase. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju