Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 70 R Factory

<< < (49/119) > >>

Zigas:
To mogu testirat prije ga izvadim. Sada kad sam sa kompresorom spihao mogu na usta duvati unutra. A prije nisam mogo.  A kontra se ne bi smilo dat ako je OK?  To još nisam pokušao.

Corector:
Kontra ne smije jer nepovratni vrsi funkciju blokiranja.. Provjeriti cu na svojim masinama u steku jel ide na usta zrak u karter.

dario007:
Reci cu ti ja zasto purejet nema lufta na radilici.Kompresor vrsi pritisak na radilicu i zato nema lufta.Sjecas se kad si slagao masinu za peugeota kako si se hvalio da nema lufta,pa smo skinuli kompresor i imao je lufta kao i karbos. :icon_thumright:

Corector:
Napisao sam to 2 posta ranije. Samo taj luft/tolerancija se zadrzava puno duze kod ovih masina.

Zigas:
Šteta što nisam snimio i sa skinutim kompresorom. Nema lufta ni 1/100. I sada se ne čuje ništa više. Trebala samo kap ulja :dontknow:
Sutra cu najprije skinut auspuh, da vidim šta se desilo sa batom. Kad gledaš kompresor vidi se, da potpuno bez ulja nije bilo.

Razturao na prafaktore i očistijo sam uljnu i izgleda ko nova. Iznutra i izvana

Provjerio sam sada onaj mesing pipac. Prepihao ga i sa carb cleanerom sprao. Mogu na usta duvati a kontra zatvara. Sada radi OK. A prije nisam moga na usta ni da se us***m pored :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju