Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
mic:
Možda bi bilo dobro da si složiš prvo filter zraka onako kako misliš da je najbolje i onda prema tome štelaj karb diznama i gledaj boju svjećice. Bilo bi dobro također da su sve dizne iz istog seta ili iste marke tako da se uvijek prema njima ravnaš.
Evo za primjer jedan setup što sam slagao, možda ti malo pomogne:
-Mina LC:
--Polini 70cc base, Gianelli Rekord auspuh, Chinarelli Airbox prerađen
--Karb 17,5mm sa 32 ler diznom, 84 glavnom diznom (Polini dizna je u pitanju) i osigurač na iglici je na drugom zubu od dolje
Poggiali:
fala stari, tak budem nes probao :headbang:
zvonkec92:
Hmm, ak ti kaj pomaze kod mene je Malossi Sport 70, dell 17.5 sa 85 glavnom diznom, igla spustena do kraja, airbox sa 18mm lulicom i serijska gusta spuzva. Tak karb najbolje radi i naljepse se vozi... Kad sam za regu stavljao serijski spuh nisam nis diro karb samo nabio bacvu gore i sve je radilo kako treba, svjecicu tada nisam ni gledo nije me ni zanimalo jer je spuh bio doslovno 6km na skuteru i nazad je sjeo RR
Poggiali:
tnx, budem danas sprobao, pa javim :)
Poggiali:
malo sam cackao, nasao sam jos jedan filter za vxr od athene, koji je rijedji od serijskog piaggio, ali gusci od rs-a ( obicnog).. pa sam izrezao i od njega kruzice...
zastopao jednu rupu, pa sam probao samo na jednu rupu ( te rupe su 24mm na kartboxu) i pocel sa diznom 80, ali nista, zalijeva.. ne radi ni pod punim gasom... onda sam zavrsil na 2 spuzvice original + samo jedna spuzvica od athena spuzve, igla skroz dole, razvrtava se i vuce na svim rezimmima lijepo... jos trebam detaljnije testirati... al za sad mi se cini ok... igla mi je a12, ler nisam gledao, al sve je to nedirano, kak dolazi na 17.5 LS verziji...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju