Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
PchelaUbica:
Ja sam sebi bio rezao od redspongea kruzice da bolje dise kad je ionako zatusen kartbox
Corector:
Kod serijske spuzvice, vjerojatno ne tolerira jace presanje jer se pretjerano sabije i izgubi na protocnosti.
Poggiali:
dobro, a koja bi bila "normalna " dizna za drevo i stock spuh, pa cu prema njoj probat stelat zrak? Jedan mi veli stavi 68 diznu drugi 86 .. kaj sad xD
Pcelo, ovi seriski kruzici i jesu ko od rs-a (dual density) i mislim da bi mogo doc na diznu 92 bez troksanja, igla mi je na sredini...
ne kuzim sad, na dizni 78 sam vozio c c16 (crna svecka), a sad sam sa bacvicom doso na 88 :S
PchelaUbica:
Mislim na onaj rs sto je ful rijedak, ali ne treba ti to
Pa znas valjda kako se stela karb, zrak na krug-krug ipo. Krenes s 90 pa prema dole dok ne dobijes da ne trokira i da je svjecka smeda na punom gasu.
Meni je drevo i cc16 tu negdje bio oko 80 sa paljenjem u advance
Slobodno spustaj diznu na bacvici kad ona guta sve zivo da ni ne primjetis toliko. A. I igla ti je mozda prenisko. to tvoje sad negdje trosi ko lada niva
Poggiali:
pa trosi hebacki i sa 78 diznom i cc16... mislim ja ga mogu nastelati na 68 sa manjim propustom zraka, al me zanima kolko bi bilo idealno da je dizna, pa cu prema njoj zrak/filter stelat...
listal sam setupove , ekipa 17.5 base kiteve vozi sa diznama od 70 do 90 :/
da mi nebude dosadno, crko mi je i levi stop prekidac :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju