Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
kod mene mora bit sve pic pic :jerk:
Poggiali:
Danas konacno upalio, malo se provozao, moram vidit zakaj se osjete vibracije, da nisam nes pretegnuo :/
zvonkec92:
Mrale vidim blok je na novo okrečen, ljepo je sad kad je sve pic pic al đaba sve kad ces ti sutra s njim vuc klade iz sume
Nisi nis pretegnuo to je normalno da se osjete vibracije kad je nutra radilica s punim polutkama, tak je i kod mene bilo pa sam se naviko s vremenom
Pupo:
Zasto nije jasunče gore? I sta si ovo od bicikla kilometar sat stavio? Neradi ti od skutera il?
Poggiali:
E Zvonkec ok je taboja, samo nije za minivas, to samskuzio, al aj izdrzi god dana, pa na novo :D Inace dost se lakse opere blok kad je tak faban nego zivi alu, ovak naprskam sampon i onda isperem i ok je. A za radilicu vis nisam znao, bojao sam se samo da nije u disbalansu nekom :/
Pupo, sat je bas za motore radjen, pokazuje do 399 xD i ima svetlo. Da meni se puz rasuo i ne pokazuje vise od 40.Puz ne mogu nigdi nac, a bio je u engleskoj jedan koji kosta ko i ovaj sat, pa reko, probal budem sa ovim, kul je kaj mi pokazuje razne kilometraze, ubrzanje, kocenje, prosjek, max brzinu i precizan je na kraju, za sad sam zadovoljan.
Jasunce bude islo kad se malo razradi sa ovim, a i onak nisam ni dobio dizne jos i rolice, da mogu stelati za yasuni..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju