Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.
Poggiali:
pa da, to mi se nikad nije desilo do sad..ajde da je od olova napravljena ;D I sad dok opet novu docekam, kak je krenulo, do proljeca budem slozio :S
3alfa3:
Inace, materijali se ovisno o temperaturi sire i skupljaju linearno (ako je rijec o istom materijalu).
Kaj hocu rec.....
Smrzavanje nema smisla, em traje, em kad izvadis navlaci hrdju ;D :icon_thumright:
Dovoljno je zagrijat ono kaj treba prosirit jer je grijanje ultra lagano, a hladjenje sporo i tesko i puno limitiranije
Poggiali:
Nisam htio riskirat da mi zapne lezaj, jer smatram da sam ga iso silom stavljat samo imam veci problem od ovoga...
Radilicu sam nakon procesa okupao wdom, kad se ocjedi i osusi, prije ugradnje cu lezajeve natopit 2t uljem, pa sta bude...
dario007:
Alfa tvoja teorija stoji,ali sta kad stavljas poliamide koji su ograniceni temperaturom grijanja?
Recimo Koyo Japan za Piaggio moras bas brutalno zagrijati da sjedne na radilicu.Kod smrznute radilice je to grijanje izmedju 170 i 180c.Da ju ne smrznes morao bi jos podici temp.
Kad ubacujem lezaj u blok onda lezaje ne smrzavam,na sobnoj temp idu bez problema unutra,samo treba dobro zgrijati blok.
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 07 Studeni, 2018, 14:35:16 ---Alfa tvoja teorija stoji,ali sta kad stavljas poliamide koji su ograniceni temperaturom grijanja?
--- Kraj citata ---
;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju