Tehnički kutak > Garaža

Piaggio Beverly 400ie 2008. & Aprilia Rally AC 2004.

<< < (34/120) > >>

Poggiali:
Uzel sam vec linearne polutke samo lagere moram nove kupit, ovi su u nuli... al nemrem ih izvadit... nemam alat, a i neda mi se u zg u lageros :S
Gle, ak se nebus zalil za prasinu, dodji do zaboka, pa idemo djir neki tu  ;D

dacerovs:
Uff, imam ja pravi kit za tebe, da vidis sta ce onda radit po tom makadamu i pjesku bajo moj.
Top Trophy, treba napravit prvu specijalu, klip je u steku novi Asso Werke. Jedino je pozeljno stavit barem 17.5 karb, a sve ostalo ostavi kako je. Za igru ce bit strava, pogotovo sa AC getribom, a pouzdan ko i ta 50-tka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvonkec92:
Ma tu treba samo neki aftermarket vario, polutke od batine i pezo remen jer je duzi od serijskog smece yamaha remena i to ce puno bolje kretat iz mjesta i bolje ic u brdo. opce nije veliki ulog a puno znaci samo nece nas kompa poslusat savjet  :laughing9:

3alfa3:

--- Citat: Poggiali - 10 Lipanj, 2018, 13:26:30 ---Ma nisam na kuplungu, nego ima dosta brda, tipa vozim se pun gas 20-25...
--- Kraj citata ---
To nije problem

--- Citat: Poggiali - 10 Lipanj, 2018, 13:26:30 ---Desilo mi se neki dan da sam zapeo u takvom bregu da je na pun gas vrtio al nije okretao kotac
--- Kraj citata ---
E to je problem  ;D

Zagladio (spalio) si i pakne na kuplungu pa sad i lakse proklizavaju nego trebaju. Malo ih osmirglaj da skines taj speceni sloj, a isto i na zvonu na dijelu gdje je u kontaktu sa paknama

Poggiali:
ovu masinu ne diram dok ne zacvika... tak da me uopce jos ne zanimaju kitevi.. velm stavil budem vario kad bude trebalo jer mi je sve drugo bacanje para, koje radje potrosim na bengu... tu di se vozim pogines sa 50... evo sad doso doma, moral sam deblo micati da bi proso xD pala kisa neki dan, sklisko je u sumi, samo slajfam i kaj ce mi vise snage :P

Je Alfa, svaki put smirglam pakne, al to tak brzo zasjaje da nema smisla vise... dok je zvono lagano zbrazdano od pakni...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju