Ostalo > Razne offtopic teme :)

Yamaha Aerox- kupiti ili ne?

<< < (4/5) > >>

TopPerfomance4:
Pa što će ti takav skuter koji je turpijan do bola uzmi neku običnu 50 pa se nauči šarafit na njemu polako nebi da su ovde svi odma slagali HI END mašine i ko zna kakva čuda

steeef:
i to francusko vozilo je grdo ko lopov..nebi ga vozil ni da mi ga poklone i plate mi jos 500€  :laughing7:

Tomi_ZG:

--- Citat: TopPerfomance4 - 12 Studeni, 2017, 23:38:00 ---Pa što će ti takav skuter koji je turpijan do bola uzmi neku običnu 50 pa se nauči šarafit na njemu polako nebi da su ovde svi odma slagali HI END mašine i ko zna kakva čuda

--- Kraj citata ---
Ne zna čovjek o čemu se tu radi al je barem razuman pa je poslušao i odustao od kupnje i to je ok,za to vozit,održavat i štelat trebaš bit level pro

--- Citat: di.ky.73 - 12 Studeni, 2017, 21:47:58 ---Ja ipak mislim da se isplati

--- Kraj citata ---
Isplati?
Setup koji spada u HE klasu,uz to koji je vj. razvaljen,zato je i tak jeftin,koji troši jedno 8-9 litara na 100(možda sam i malo rekao),al to mu je u cijeloj priči najmanje bitno

Riječ isplativost kod ovak nečega je smješno uopće spominjat jer nema veze s vezom

I ovo da ga u dijelove proda za duplo para je utopija,jedino kaj vrijedi je spuh i struja al ni za to ne možeš dobit neke pare jer nisu dijelovi za mase,uz to čovjek kupuje skuter za vozit se,a ne da mu grobina stoji u dvorištu dvije godine pokušavajući zaradit duplo,a nakraju bi još popušio

Fast Nrg:
Navodno je belini ti slago i da je pol tog novo tak da ono kaj se tice vanjstine tog roxa ubi boze igro se neko sprejem i to lose gledo sam ja njega prije nego ga ke belini slago jer mi je roxic bio u blizini

kmet ljubo:
Svaki magnet na innenrotor paljenjima ima prihvat za bolcne koje pokrecu vodenu, naravno da to nije optimalno jer velike i nagle oscilacije u okretajima kod takvog setupa brzo dovedu do tog da vodena procuri ili se mehanicki ostet, a i protok nije tak velik kao kod el vodene, pogotovo varijabilne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju