Tehnički kutak > Tuning skutera

Dali je yasuni Z slab za moj setup?!?

<< < (2/4) > >>

dario007:
Piaggiov ti ima desne serafe a minarelli lijeve,sad mozda ce ti smetat,mozda nece...Ostalo bi trebalo pasati,vidi samo kako ces rijesit konektor choka ako ne pase...

ajlavsrku:
Ma uzmi rucni cok i miran si nije barem on skup a meni osobno drazi od elektricnog,kad sam ima 17.5 na base setupu sa el.cokom odlicno ustelan i kad san stavia 19 sa rucnim cokom bila je razlika postena,oboje na serijskom preradjenom airboxu,i potrosnja mi je jos pala doli na 19 karbu :) mislim da mi je prijatelj na 17.5 stavia rucni cok i platia ga oko 100 kn priko webshopa

SF2 Freak:
To je trapavi minareli prijenos. Bez linearne polutke ne racunaj na neku ugladenost na startu , jer uvijek ce prevrtiti.
Uzmi 4g rolice jer minareli se treba vrtiti. Decki su ti rekli zuti centralni Malossi i uzmi federe iz Malossi pakiranja srednje tvrdoce.
Možeš voziti na 12 ali sa rizikom od cvikanja + neces imati puni potencijal od 70cc. Tako da bolje zakaci 17,5 sa time da dobro ustelas cca 75--80 dizna i da ne zaboravi zbusiti box jer ako se ne varam ulaz na lulici na boxu je 14mm. Probusi jednu rupicu 8mm borerom.

Ovo ti je sve okvirno da se imas po cem ravnati i da Yasuni Z je super spuh tih i dosta jak ... tamn za base cilindar da ga ne koljes.

pesos:
Ekipa hvala na infu  :headbang:

pesos:
U ducanu kazu da nema trenutno zuti centralni imaju crveni oce to biti pretvrdo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju