Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp50 setup
Adrian88:
Pozdrav skuterasi..Ovako imam runner sp50 2011 sve serijski sve..Jednom ciscen karb i mjenjato kvacilo..Imam ga vec trecu sezonu i isao sam sa njim i do 100 km/h..Medutim u zadnje vrijeme slabo vuce uzbrdo i kad se zagrije ne moze meda doslovno samim time i start je vrlo los..Razmisljam o stavljanju kita najvjerovatnije malossi 70 sport i sad mi treba konkretno misljenje da li valja taj kit..Odgovara li dell 17.5 karb..Koje rolnice , dizna , kvacilo odnosno sta je sve potrebno zamjenut kako bi radilo da treba..Volio bi da ima predobar start a da je krajnja oko 120 125 ako je to moguce..I koliko bi novca trebao dati za sve to volio bi da imam bas tocne dijelove koje trebam uzet..Hvala svima
Tomi_ZG:
--- Citat: Adrian88 - 08 Studeni, 2017, 13:15:53 ---Volio bi da ima predobar start a da je krajnja oko 120 125 ako je to moguce
--- Kraj citata ---
Moguće je al pripremi 10-12kkn za takav setup,samo treba debelo iskustvo za tak nekaj složit,na ostala pitanja imaš stotine odgovora po forumu
A ovih 100 ideš jedino niz jako dugačku nizbrdicu,pa 100 po gps-u po ravnom ide skuter sa 70ccm baseom,i to ne svaki
RunnerSukosan:
--- Citat: Adrian88 - 08 Studeni, 2017, 13:15:53 ---.Volio bi da ima predobar start a da je krajnja oko 120 125 ako je to moguce.
--- Kraj citata ---
Hahahaha ovakvi su mi najjaci :laughing7:
Jesi ikad razmisljao o tome koliko laze sat od runnera i provjerit sve gpsom?
Mani se corava posla jer i za base treba neko znanje.
Corector:
Covjek bi volio vidjeti 120kmh na satu. A to bi cak i mogao s DRevom, malo jacim spuhČetom tipa Yasuni R, multivarom i maksimalno iskoristenim prijenosom.
Prebi:
Covik se prvo raspitiva o stelanju prijenosa pa je skocija na Stage6 racing mk1 kit, pa su ga ljudi na forumu spustili na zemlju i sa je dosa na Malossi Sport... Vidis ovo kod RunnerSukosan pod moj setup sta on ima, s ton kombinacijon neces falit jer su DrEvo kit i TP Black Trophy slicni ko Malossi Sport cak su malo i bolji,a jeftiniji su. (ispravite me ako grisin)
DrEvo, multivar, yasuni r ubitacna kombinacija i dugotrajna.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju