Pocelo se desavati nesto neobicno. Kratko svjetlo se s vremenom samo od sebe podizalo prema gore, toliko, da je postalo dugo, i ljudi su mi poceli blicati. Meni je to i pasalo, ali sad je otislo u pretjerivanje.
Nista, odlucim provjeriti u cemu je problem. Kad ono, francuski far, i francusko sjenilo - otkazalo suradnju. Otkacilo se, provrtilo na serafu za stelanje i nema sanse da ga slozim i uspostavim zeljenu kontrolu, sjenilo klapara gore dole, i pomocu gravitacije je otislo prema nebu...
Samo mi jos to treba, u doba korone da me sprci francuz s novom i meni nevjerojatnom situacijom, jer to se jednostavno ne dogadja.
Snasao sam se na nacin da sam podlozio komad spuzvice koja ne upija vodu iznad sjenila i oborio ga na minimum, i dobro je.
Jbg, taman sam nasao rijesenje da me ne prci francuz (ne vozis ga nikako i nemas brige) i cim sam opet poceo, pisi biljesku u roman.
Evo, to je ona kineska H4 ledica koja odlicno ovavlja svoj posao. Moram priznati da me kineske stvaru odlicno sluze na francuzima, a van njih manje vise slabie.
Takvu istu ledicu smo ugradili na Vivacity od Suhog i on je bio tada nabrijan i na kineze pored talijana, i jedva je docekao da je baci ponosno u smece nakon sto mu se odvojila leca koja se moze zaljepiti bez problema.
OK, to je jedan dio price koji mi je dosao kao narucen jer postoji nastavak, a vrijeme je dokazalo i pokazalo kako sam bio u pravu.
Ja sam tvrdio da problem nije u zarulji, nego u otpadu od skutera, francuski Vivacity. Naime, taj promasaj ima manu da mu prednja maska pukne sama od sebe, jer je prednji kraj veoma opterecen direktnim udarcima s ceste u prelagan je od naprijed pa poskakuje ko lud. E u tom grmu lezi zec, zarulje trpe abnormalne vibracije i desava se sranje. Ali cekajte, to nije sve. Argument je bio da tu mora doci obicna zarulja kakva inace bude, ali i ta je bila crkla. I evo, prekjucer vidim tog Vivacitija kod Hipodroma u sred mraka, bez ikakvog svjetla naprijed, dakle opet je crkla. Sve mi je to vec poznato, ali cinjenica je da vibracije rasturajo visestruko jace i cesce nego na ostalim skuterima.
Dakle, %u0161ljivasiti je vec sahranio mnogo zarulja, a ja i dalje furam istu, odnosno ako cemo prosiriti vidike na druge skutere, i dalje furam iste zarulje
To sam znao odmah, i evo, malo sam se strpio i sve je potvrdjeno.