Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Evo izvisio sam prvi put na tripcini bez mogucnosti popravke. Pregrijalo se vise toga pa se necu upustati u popravljanje samo jednog dijela . 60km prije cilja, u Makarskoj, na jednoj uzbrdici je masina dokrajcena. Biokovo i Sv. Jure je osvojen, bome uzelo je danak pretovaru, i jos kad je dosao rijetki zrak to je bilo veselje... Da je bilo extremno, bilo je i to mega, isplatilo se unatoc izdusenoj masini :D
ljubo46:
Ko pur jet stao nevjerujem
Nema sanse :dontknow: :nono:
PchelaUbica:
Pa je sigurno crkla svjecica
Corector:
Pobjego vlak za minutu, ispratili ga pogledom :dontknow:, kombijem smo dovezli zamorce na Splitski kolodvor, dao 600kn za prijevoz, i propale mi karte za vlak 320kn. Sad sam u Splitu na parikngu do pruge, ako netko slucajno ima set malog alata mozemo ga rastavljat malo, usput neke instrukcije pobrat. :toothy9:
Pregrijan je vise puta brutalno, vozili smo jako sporo na 23km dugom usponu prema Sv. Juri, pa je bilo sporih auta ispred nas i hladjenje je izostalo. Istopila se plava dizna, znaci bilo je vatreno. I sad nisam siguran dal je termo grupa i koliko nadrapala jer mi vrti s manje kompresije. Lako bi ja to sve rijesio da je samo dizna, povukao bi je iz Zga ili Splita gdje sam vec nasao kod kolege, ali izgleda da je jos nesto odjebalo jer sam prevrsio svaku mjeru.
Vrh je osvojen, bitno da nema ljudskih zrtava, zamorce ce uskoro opet vozit, i drugi put ce se gledati u lampicu temperature.
SCANIA R500:
.. uuu mrale extremno.... Sta sada... Cekas drugi vlak ili??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju