Tehnički kutak > Garaža

Vjecni skuter - PureJet

<< < (160/257) > >>

aprilija top:
Malo vise od59 al nebitno da se nac klip ja sam sebi za morinija naso trazim samo cilindar od diteca neki da dam zbusit.ovak imam momenta skace ko zec u startu.a s 44 na tim tajminzima hu ha.+ sito bacva.

matija84m:
Hahaha vise od 59 a manje od 60 :toothy10:

Moze slobodno neki info ja sam odma za testiranje :headbang: Cini mi se da imam barem dva cilindra koja su na raspolaganju za takvo nesto :icon_thumright:

Cini mi se da piaggio glava tolerira klip do 42mm. Za veci klip bi trebalo glavu prilagodit, ili koristit glavu od 70ccm koja je napravljena za veci klip.

Corector:
Ma budem na full originalu ovdje i dobro. Bio sam pripremio blok s radilicom, medjutim kako je padala kisa, uspjela ga je dohvatiti, i krpa u karteru se namocila i fino napunila karter vodom.

Smeća ce malo pricekati. Usput okinuo jednu pravu jesensku fotku.

aragonY:
Srbistanske gume mmmbraleeeeee  ;D

Bakonja fra Brne:
Evo da se i ja javim. Nism ni znao kad sam kupio skuter da je n njemu kit od 70ccm. Toliko je dobro išao :icon_biggrin:
Pa sam ga ja štelao na vijku za koji sađ mislio da je za smjesu, a bi od šelne ;D. Tako dotjerah po brzinomjeru do preko 80 kmh, a potrošnju do 7 litara.
Onda upoznah Suhog koji mu je umjesto dellorto 17.5 vratio originalni rasplinjač i podesip ga, a potrošnja je pal n 5.4 l.
U strahu da sve ne ode kvragu skinuli smo i kit i stavili originalni čau cilindar. Potrošnja je sad 4.3 l, a ide sporije. Poglavito je to vidljivo pro vožnji uzbrdo kada brzina pada dok s kitom to nije bilo toliko vidljivo. Brzina pp brzinomjeu ide do 78 km/h.
Skuter sad radi puno tiše i elegantnije.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju