Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Ne bih usporedjivao skutere koje dignem u zrak kao iz p, ni ja nisam imao jako puno problema s takvima. Problemi s nogarama su se pojavili otkako su mi skuteri dobili mobitele na volane, i poceli cesce zalazit u fast food radnje.
Corector:
2 dana bez kofera, jest da se bolje vozi, ali ne mogu bez koferceta nigdje.
Odlucio sam se obracunati s koferom i shvatio sam da sam ga zaboravio podici na visi nivo, sad zadovoljava i vojne standarde. Stavljen piaggio seraf od dekla sa sirokim podloskama i maticom protiv odvrtanja. I nista bez centriranja!
Corector:
Elistarce u pretovaru, a ne mozes skuziti nista izvana.
Evo kako izgleda nabavka s placa, odes kulturno kroz masu ljudi direktno do standa ili u srce sajma i samo utovaras bez razmisljanja hoce li stati. Veliki sam fan ovog skuterceta. Danas sam stavio malossi rolice 7.2gr i usput pogledao dizanje remena. Bijeli marker je sadasnje stanje s ovom sirinom, a crni trag je od novog remena bez 20% getribe.
Usput sam stavio piaggio krizaste serafe umjesto na kljuc 10 od peze.
Ovo sam uzeo u trgovini:
4kg jabuka, stigle neutisnute
Kila sira
10 klipcina kukuruza, neosteceno
Pa jos 10 klipcina kukuruza, neosteceno
Ispod sica mi je pistolj za mjerenje temperature, sada imam normalnu radnu temp. otkako sam napravio usmjerivac zraka, ima tu i alata kojeg sam pospremio, a idrugi ecu nos, pa ako zafali snage samo njega ustekam, a sad mjerim potrosnju s ovim standardnim. Sad je 66-68℃ na desnoj stjenki cilindrq, a bilo je 78℃ jos dok je bilo hladbije vani.
Koferce je malo i neda mi se stavljati vece, sta ja znam, ali stane i unutra dosta toga bez ostecenja.
5 glavica kristalke
Paprike
Blitve i Matilovca
matija84m:
Di su mandarine :dontknow:
Corector:
E jbg, to sam jucer ustekao kod jedne prodavacice jer po mandarine se ide samo i iskljucivo i to bi dodao kao iznimku koja se mora osim tripa.
Jedite 2 mandarine i bananu dnevno, mralee. Al prvo mandarina, pa banana i onda druga mandarina.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju