Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
Hijaoo, pa tko ce to naplacat, neki od nasih kolega su kalitulirali ulazuci u polovne francuze. I ja sam krenuo tim putem, pa sva sreca da sam skrenuo. :happy3: Trebali su kupiti PURE JET, taj model bi nam donesao manje poreze, vece place, barem u nekoj teoriji :laughing7:
SCANIA R500:
Ne kuzim se bas u te mlažnjake... Al u principu mislim da je to neka vrsta PURE JET-a.... :laughing7: :laughing7:
matija84m:
--- Citat: SCANIA R500 - 25 Studeni, 2021, 13:41:02 ---... Da da..... Al mislim da ovo nisu ipak PRKNA... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma vertikala sigurno, mislim cak da je AC verzija :dajmenemojj:
SCANIA R500:
--- Citat: matija84m - 25 Studeni, 2021, 17:06:51 ---
--- Citat: SCANIA R500 - 25 Studeni, 2021, 13:41:02 ---... Da da..... Al mislim da ovo nisu ipak PRKNA... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Ma vertikala sigurno, mislim cak da je AC verzija :dajmenemojj:
--- Kraj citata ---
AC je sigurn :laughing7: :laughing7:
Corector:
Danas sama isao detaljno do kraja. Palio sam ponovno busilicu i pokrenuo uljnu pumpu, uredno nakapava ulje u blok :icon_scratch: Tko je tu lud?
Kompresor nema tragova rada na suho, sto je dodatna konfuzija :icon_scratch:
Zatim je ispitan prikljucak na spoju s blokom, radi besprijekorno.
Ali, pred kraj testa sa zrakom, izbacio mi je vlagu u ulju, koju dalje nisam nigdje nasao. Mislim da je to zbog stlacenog zraka, jer je krenulo taman kad je protjerano svo ulje iz crijeva.
Uljna pumpa svakih 6 sekundi baci 1 kap, testirano da je odvrnuta na max. sa zelenom Metabo elektricnom busilicom do maksimuma, sad koliko ima okretaja moram vidjeti.
A kad zavrnem potenciometar uljne na minimum, pri istim okretajima busilice, onda baci 1 kap svakih 20 sekundi.
Mislim da me oamcenje sluzi, kako su prije pumpe od PJa bacale 12 kapi u minuti, ali brijem s drugom busilicom, koja je sporija, pa mi je to odgovarajuce.
Dalje sam testirao dovod ulja iz retevara kroz crijevo, i moze to i bolje curiti. Stavio sam Malossi filter koji dodatno usporava dotok ulja, a bez njega je nesto bolji i u kontinuitetz, tako da ga vadim van, iako je radilo jako dugo s njim.
Nasao sam i nagnjeceno tanko odvodno crijevo ulja, ne kuzim gdje, ali kapalo je ulje dok je bilo sve spojeno.
Ovo zlo se desilo kad je vani bilo -4°C, i ako je iz dovodnog crijeva ulje danas na +8 nakapavalo, moguce da je dovod bpreslab na -4 zbog gustoce ulja. Jer mi je zaribai u 350m na hladno.
A nista, rijesavam nova crijeva i bolji protok do pumpe, pa cemo vidjeti hoce li se ponoviti. :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju