Tehnički kutak > Garaža
Vjecni skuter - PureJet
Corector:
--- Citat: v3kac - 23 Studeni, 2021, 22:05:02 ---Polovni remen%u010Di%u0107, to je fakat ekstremna %u0161krtost, ja volim po%u0161parati ali ovo je neki nerealan nivo, stvarno si osebujan mladi%u0107.
:icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Hvala, volim.ispitivati krajnksti, kako bih pomogao teenagerima koji u 7 dana skupe 70kn od gableca, a htjeli bi voziti skuterm tako je barem meni bilo :D Smatram da je potrebno saznati gdje su krajnje granice, u svrhu istrazivanja te procjene pouzdanosti a ovaj daiky je pokusni kunic koji prolazi hard torture.
Ima tu i istine, na nekima testiram dokle ide, kad se vec moze, jer di bi bio kad bi to redovito odrzavao - neda mi se, a izivim se na ovime dok druge po PSu respektiram glede odfzavanja. Ali budem ozbikjniji uskoro i na ovome jer poneslo me pa na krucijalnim jeftinim dijelovima se ciganim. Ali bar je odrzavanje jeftinije nego od LOPOVA,pitate se zasti? Pa zato sto se lopov ne vozi puno, tako da prolazim bolje od njega.
Sad nek ova polovna kombinacija izgura zimu, pa ce novi zuocanik i mikroremen na 50icu.
Prema svakom vozilu imam drukciji pristuo, a ovaj je primjerak za izivljavanjem znas ono kad usmes sjekiru oa polupas aute na autoopadu, nesto u tom stilu...
--- Citat: aprilija top - 23 Studeni, 2021, 21:10:50 ---Pero a kad bi stavil el pumpu od diteca recimo i izbacio mehanicku sam reda redi da je gore si o tome razmisljo mozda
--- Kraj citata ---
To je bila prvobitna zamisao, cak sam imai.uljnu na skuteru ali sam ue maknuo, i htio dam je jucer spojiti, cas posla, i ustekam samo ecu od Morinija.
Moram prvo naci sta ue zastekako oa odstekalo u sistemu podmazivanja, pa cemo dalje lako. Za sad je UZROK NEPOZNAT, jer nemam vremena kopat
SCANIA R500:
Mrale samo ti izbunari uzrok zaštekavanja.... Da mi ostali imamo info za uštekat... :icon_thumright:... Pretvorio sam se u oko
Corector:
Uzrok je veoma podmukao, i nemogu ga rijesiti za 5min, ali za 10 mogu, kojih trenutno nemam. Svakako ce biti zanimljiv Piaggio zajednici. Da li je uzrokovan zbog teskog nemarnog neodrzavanja koje malo tko orakticira, ili je bas nesto zakazalo, vidjeti cemo. Svakako bi ostao na uljnoj pumpi jer sam presao gro kilimetara i pouzdabost je jako visoka, a najbitnije mi ie da je pouzdabije od Vertikale Peugeoit gdje propisa ulje van...
Najgore je kod Peugeot Vertikale sto su neki problemi dan danas misterij, a ja se zalazem da sve bude 100% transparentno i objasnjeno, tako ce biti i s ovim. Naci ce se problem, a iza toga ce vrijeme pokazati i ovjeriti pecat.
Corector:
Cujem nesto da smo kupili POLOVNE FRANCUZE. :confused5:
Pa jel cita itko ovu temu???
SCANIA R500:
... Da da..... Al mislim da ovo nisu ipak PRKNA... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju